Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

SKANDALOZNO

Jelena se popela na stolicu i pokazala guzu!

Autor: A.O. | 15.09.2013 - 09:45:00h | Komentara: 3

Jelenu Golubović farmeri neprestano kritikuju kako ništa ne radi, pa je ona odlučila da pokaže dokaze da je zaista bolesna. Jelena se popela na stolicu i pred svima spustila pantalone kako bi dokazala da ima modrice od injekcija.

Jelena Golubović

Jelena Golubović

- Hoću da se zahvalim svima koji su mi rekli da pozovem doktora, to su Vajs i Simonida, a onima koji mi ne veruju hoću da pokažem da sam zaista primila injekciju – rekla je Jelena i onda spustila pantalone. Ona je zatim izvadila torbu sa kozmetikom zbog priča da se ne kupa i da je prljava.

- Evo samo da pokažem koliko ja imam kozmetike svima onima koji pričaju da se ne kupam. Ja da se ne kupam ne bih došla na Farmu – rekla je Jelena i počela da vadi sve proizvode iz torbe. Farmeri su, najblaže rečeno, bili šokirani nakon Jeleninog skidanja.
 
Poslednji komentari
  • Nikola Vreme: 15.09.2013 18:51h

    Pokazala budalama modricu od inekcije!

  • Mili Vreme: 16.09.2013 00:21h

    Da bi se publika privukla mora biti skandalozno, odnosno to je neprekidno nasilje nad dobrim ukusom.U ovim jeftinim programima proizvode se kvazizvezde koje imaju kratak rok. Sva sredstva su dozvoljena da bi se postigao cilj, da se privuce paznja publike.Kada se pojavila u rijalitiju, sutradan ce se pojaviti u raznim novinama, tako da se na jeftin nacin popunjava medijski prostor. Mi podrzavamo ono sto svet nece, to je dokaz nase provincijalne zapustenosti.

  • Goga Vreme: 16.09.2013 14:17h

    A sto ti Mili i slicni tebi uopste gledate te rialitije i opetrecujete se njima? Verovatno nemate druga posla do da gledate i pljujete. PROMENITE LJUDI KANAL I PUSTITE DRUGE DA GLEDAJU STA HOCE. Drugim recima: ZIVITE I PUSTITE DRUGE DA ZIVE!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP