Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

STARLETA ZA ALO! O UDESU KOJI JE PREŽIVELA

Stanija: Rasejana sam, zato sam imala udes!

Autor: A. Radojević | 06.12.2013 - 19:00:00h | Komentara: 7

Taman što je stavila tačku na svoju vezu sa Filipom Panajotovićem i rešila da se posveti fakultetu, Stanija Dobrojević je doživela saobraćajnu nezgodu u sredu po podne, kada je svojim automobilom udarila u kamion, a kako je za „Alo!” rekla, u tom trenutku je bila van sebe.

Stanija

Stanija: Moja porodica je mnogo više zabrinuta i samo žele da dođem kući

Pored toga što se u prvom trenutku veoma uplašila, starleta tvrdi da je ovo upozorenje i da treba da uspori tempo života.

- Ja sam okej, hvala bogu ništa mi nije. Podletela sam pod kamion koji je zakočio, otišla sam u emisiju, bila sam van sebe. Moja porodica je mnogo više zabrinuta i samo žele da dođem kući i da usporim tempo života. Ovo je malo upozorenje za to. Previše brzo živim, na sto strana jurim. Sada samo hoću da isključim telefon i budem kod kuće, učim, gledam televiziju i budem mirna - izjavila je Dobrojevićeva za naš list i dodala da ne zna koliko će je koštati popravka automobila.

- Moram da menjam haubu, jedan far i plastiku na automobilu, a koliko će ta šteta koštati još uvek ne znam - kaže poznata starleta.

Starletin auto nakon nesreće

Starletin auto nakon nesreće | Foto: ALO!

Podsećanja radi, Stanija Dobrojević je u sredu pre emitovanja emisije „Priča se, piše se” na Televiziji „Pink” udarila u kamion, ali je na vreme stigla u studio, gde je, između ostalog, pričala o vezi sa Filipom Panajotovićem.

- Jesam, stvarno sam raskinula sa Filipom. Teško je kad se dvoje ljudi rastavi ili kada se posvađaju, a mediji odmah nagrnu, ne možeš ništa da sakriješ. Ne znam zašto svi misle da je ovo trik. Vezu sam uvek čuvala samo za sebe. Nažalost, na farmi je bilo sve otvoreno. Filip je izgubio moje poverenje samim tim što je sve pustio u medije, a dogovorili smo se da to ostane među nama. Razočarao me je svojim postupcima. Gledali ste ovo sad, verujte, sad mi je ovde mnogo gore. Mnogo stvari sam morala na svojim leđima da nosim - pričala je Stanija o svojoj bivšoj ljubavi Filipu Panajotoviću.

Filip: Stanija me ponižava!

Dok je Stanija Dobrojević gostovala u emisiji „Priča se, piše se”, Filip Panajotović je na društvonoj mreži Tviter napisao kako ne može da veruje šta starleta izjavljuje, kao i da je bolje da ispriča šta se stvarno dešavalo. Kako bismo saznali šta je ovim komentarima želeo da postigne, pozvali smo ga, a maneken nam je rekao:

Filip i Stanija

Filip i Stanija: Nekada su bili u ljubavi

 - Stanija se nije lepo ponela u emisiji i morao sam da napišem da ako već iznosi stvari iz našeg privatnog života, vezano za interfon, onda neka kaže da smo pričali celo veče, a ne da mene ponizi u tome. Inače, znam da je burno reagovala na neka pitanja zato što su joj pustili našu najgoru svađu sa farme u trenucima kada nismo zajedno. Videćemo šta će dalje biti. Sve je otišlo predaleko i dozvolili smo da se čitava nacija meša u našu vezu. - izjavio je za „Alo!” Filip.
Poslednji komentari
  • AleksandarVeliki Vreme: 06.12.2013 19:55h

    neverovatno koliko je ova omatorila, a možda je promenila stilistu i ovaj novi ne ume dovoljno da je podmladi... pa ona još malo pa ima pune 4 decenije života, a nigde kučeta ni mačeta... džaba joj tolike veridbe, za koju godinu je niko neće hteti...

  • nedjo Vreme: 06.12.2013 23:28h

    idi stanija u penziju...

  • Sydneysider Vreme: 07.12.2013 00:56h

    Samo neka je Stanija i igara. A sto se igara tice, uf steta, a mogli smo do Toikija (Brazila), nos ko u pinokija...

  • Vasilj Vreme: 07.12.2013 06:32h

    Budite mirni, evo ja se ne mesam u Vasu vezu, niti me to uopste zanima. A zanimanje starleta .... veoma interesantno zanimanje. Zabavljaj se jos koju godinu i sretno ti bilo.

  • Vasilj Vreme: 07.12.2013 07:05h

    A treba i da popravo ogrebana suvozaceva vrata

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP