Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

PRVA GOLOTINJA U „FARMI 4“

Gordana Bjelica mazila zadnjicu!

Autor: A. Veljković - D. Tripić | 24.03.2013 - 23:12:00h | Komentara: 4

Sunce još nije čestito ni granulo, a zadnjice u „Farmi“ su već zasijale! Naime, glumica Gordana Bjelica (54) je, ničim izazvana, mazila svoje intimne delove tela dok je razgovarala sa Ekremom Jevrićem!

Raznežio je Ekrem: Gordana miluje guzu

Raznežio je Ekrem: Gordana miluje guzu

Ovonedeljni gazda Ekrem došao je do glumice na nagovor Goce Božinovske kako bi je digao iz kreveta i uposlio je. Međutim, od naredbe ništa nije bilo jer ga je visprena Bjelica uzela pod svoje, a dok su pričali, ona se pipkala po zadnjici!

Blizina muškarca navodi ženu na greh...

Blizina muškarca navodi ženu na greh...

Na njenu nesreću, jorgan se pomerio, pa su gledaoci mogli da vide neuobičajen prizor. Nakon izvesnog vremena, Ekrem se vratio kod Božinovske i ostalih farmera rekavši da je Bjelica mnogo opasna i načitana ženska.

Inače, Božinovska je iskoristila priliku pa je oplela po svojoj cimerki Bjelici.
- Ona je prava glumica za porniće, i to one matore! Ja je zovem baba kurana, majmunčina jedna. Budala me maltretira.

Gordana Bjelica

Gordana Bjelica | Foto: RAS

Šetka u štiklicama i po ceo sat sedi na WC šolji, i to po ovoj hladnoći. Budaletina jedna - izjadala se Goca Ekremu, Staniji i Eri, a povod je bio to što joj je glumica dan pre toga rekla da krizira bez alkohola.

- Ona će meni da kriziram bez alkohola, a ja se ovde samo zaje*avam. Ja, bre, napolju jednom u nedelju dana pijem i to popijem tri rakijice. Čak me je u štali žena gurnula i zgazila onim njenim štiklicama samo da bi prošla pre mene u red - rekla je Goca.

Po svemu sudeći, Gordanu protiv Gordane viđaćemo vrlo često jer varnice između njih sevaju od samog ulaska u rijaliti šou.

Stanija Dobrojević

Stanija Dobrojević | Foto: Zoran Lončarević

Ekrem: Stanija, ti si lopov!

Kada je Jevrić legao u krevet do Bjelice, ispod jorgana našao je lisicu. Začuđeni Ekrem upitao je čija je to lisica i ko tu spava, a Bjelica mu je odgovorila: „To je Stanijin krevet, a lisica je moja.“
- Znači, ona ti je ukrala lisicu? - upitao je Ekrem.
- Ne, ne, nije je ona ukrala, to su joj sigurno poturili - pravdala je Gordana Staniju. Nakon toga, Ekrem je rekao: „Stanija, ti si lopov!“
Starleta se samo nasmejala.

Goca Božinovska

Goca Božinovska | Foto: Dragana Udovičić


Goca: Žabac me vara!


Božinovska je u subotu uveče otvorila dušu svojim kolegama sa farme i ispričala da nema problem s tim da je njen dragi Nebojša Tubić Žabac, sa kojim je u vezi već 11 godina, prevari sa nekom devojkom.
- Ma ajde, bre, ja mu nađem poruke i još insistiram da je vidim i da odemo na ručak. Pa šta će čovek, mora da me prevari kada ja od mesec dana 25 radim i nisam tu. Treba mu ljubav - ispričala je Božinovska.

Poslednji komentari
  • Ivana Vreme: 25.03.2013 01:42h

    Ova Bjelica je toliko stipaticna zena , da mi izaziva gadjenje, uz to je nekako olindrana bas onako mizerno deluje bljaaaak

  • Slavko Jovanović Vreme: 25.03.2013 09:31h

    Verujem da je par A. Veljković - D. Tripić, iz neznanja okarakterisao Gordanu Bjelicu kao ženu koja je sama sebe mazila u muškom društvu u situaciji opisanoj ovde. Da su bili na visini zadatka, shvatili bi da ova žena antireumatskom mašću maže bolne delove tela zbog reume ili slične bolesti. Mada, ova D.Tripić mi je nešto poznata kao loš čovek. Negde sam je gledao u nekom rijalitiju i nije pokazala ni jednu pozitivnu ljudsku osobinu. Pljuvanje je njen način komunikacije.

  • nedjo Vreme: 25.03.2013 11:46h

    vesna tripic zakon!

  • Goran k Vreme: 25.03.2013 12:02h

    Ivana,ova zena ima 50 godina i mogu da se kladim da izgleda bolje od tebe.Zena mazala butinu nekakvom kremom i videle se gacice,da se nisu videle,rekli bi ,,eno ne nosi ih,,A ovi magarci iz Pinka su postigli sta su hteli,mi raspravljamo o tome.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP