Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svetski džet set

HRVATSKA GLUMICA NASTRADALA NA UKLETOM DELU AUTOPUTA

Dolores poginula isto kao Toše!

Autor: Ekipa Alo! | 25.10.2013 - 07:02:00h | Komentara: 1

Hrvatska glumica Dolores Lambaša (32) stradala je u sredu ujutru u saoraćanoj nesreći na autoputu A3, kod Velike Kopanice, na deonici na kojoj je samo šezdesetak kilometara dalje u smeru prema Zagrebu 2007. godine poginuo čuveni makedonski pevac Toše Proeski!

Dolores Lambaša

Dolores Lambaša

Hrvatski mediji podsećaju da je Proeski takođe poginuo u oktobru, pre šest godina, doduše nekoliko dana ranije, ali u isto doba dana - u rano jutro.
Žitelji ovu deonicu nekadašnjeg Autoputa bratstva i jedinstva smatraju ukletom i za nesreće krive podzemne vode i mračne sile.

Toše Proeski

Toše Proeski

Upravo na tom mestu vozači se žale na halucinacije i neobjašnjive pojave. Na toj deonici su od 1. januara 2006. do 1. oktobra ove godine zabeležene ukupno 2.293 saobraćajne nesreće, u kojima su poginula čak 54 osobe. U tim nesrećama teško je povređeno 180 osoba. Jedan od jezivih događaja dogodio se 1978, kada je vozač na autoputu kod Nove Gradiške ugledao jastuk s bebom.

Naglo je zakočio i iskočio iz automobila. Kad se sagnuo da ga podigne, jastuk s bebom je nestao. Na toj deonici vozači prijavljuju i da su videli duhove. Neobrijani, odrpani muškarac koji vodi malog konja upregnutog u starinska kola paralelno sa autoputem jedan je često viđenih duhova.

Olupina automobila u kojem se  nalazila Dolores Lambaša

Olupina automobila u kojem se nalazila Dolores Lambaša


Dolores Lambaša je podlegla povredama zadobijenim u nesreći kada je automobil u kojem se nalazila, a koji je vozio glumac Stojan Matavulj, udario u zadnji deo drugog vozila. Od siline udarca, oba automobila su se prevrnula nekoliko puta. Pre šest godina, takođe u rano jutro, džip „tuareg“ u kojem se nalazio Toše Proeski udario je otpozadi u kamion sa italijanskim tablicama.

Poslednji komentari
  • duda Vreme: 25.10.2013 13:22h

    A sta vi mislite da je Jasenovac, Jadovno i druga stratista proslo vreme, to je prokletstvo za navek, plač beba bez majki, majke sa bebama, čitav narod sravnili ste sa lica mesta i sad se pitate kakve su to mračne sile...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP