Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

NOĆ U BEOGRADU

Dva udesa i pucnjava
ispred kluba "Plastik"!

Autor: Tanjug | 13.04.2013 - 09:40:00h | Komentara: 1

Tokom noći u Beogradu dogodile su se dve saobraćajne nezgode u kojima je povređeno sedam osoba, a u pucnjavi ispred kluba "Plastik" povređen je jedan muškarac, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Pucnjava u centru vojvojanske prestonice

Jutros oko 4.13 sati na uglu ulica Takovske i Dalmatinske, ispred kluba "Plastik", 25-godišnji muškarac zadobio je prostrelnu ranu desne potkolenice iz vatrenog oružja, i u stabilnom stanju prevezen je u Urgentni centar.

Sinoć oko 21 sat kod manastira Rakovica u saobraćajnom udesu povređena su dva mladića - 16-godišnji mladić zadobio je razderotinu čela, prelom nosa, a 23- godišnji mladić, takođe, razderotinu čela i tupu povredu glave, i obojica su prevezena u Urgentni centar.

U saobraćajnom udesu koji se oko 21.40 dogodio kod stadiona Crvene Zvezde povređeno je pet osoba u sudaru taksija i putničkog vozila, i intervenisale su dve lekarske ekipe, rekla je Macura.

Jedna 43-godišnja žena zadobila je tupu povredu glave, a 78-godišnji muškarac razderotinu potiljka i istezanje vrata, dok je drugi 60-godišnji muškarac, vozač taksija, zadobio tupu povredu glave, levog kolena i leve šake.

U istom udesu 20-godišnja devojka je zadobila tupu povredu grudnog koša, a 71-godišnja žena tupu povredu desnog kolena i svi su voženi u Urgentni centar.

Tokom noći ekipe Hitne pomoći intervenisale su 108 puta, od čega je 26 intervencija bilo na javnom mestu, a od hroničnih bolesnika najviše su se javljali astmatičari, rekla je Macura.
Poslednji komentari
  • zeka Vreme: 13.04.2013 10:21h

    Ma, na ovakve vesti smo oguglali. Daj, Bože, da je bilo samo to jedno ranjavanje noćas i par saobraćaki. Nažalost, bilans je mnogo gori. A, kada se tome doda i veliki broj umrlih od raznih bolesti, bede i gladi, pa obolela deca, kojoj preti najgore, pa oni koji će tek oboleti od gladi i bede, teško nama, jadnima i bednima, Bog nek nam je u pomoć. Zlo je živeti, a još gore umreti.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP