Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SASLUŠAN I POSLEDNJI SVEDOK IZ BMW-A SMRTI

Evo šta je rekao sin Olje Bećković o strašnoj nesreći

Autor: Alo.rs | 19.12.2014 - 08:44:00h | Komentara: 0

Luka Višnjić, sin Olje Bećković, jedan od troje preživelih iz BMW-a smrti svedočio o kobnoj noći: "Dušan je mnogo brzo vozio".

Automobil BMW je  potonuo u Dunav

Automobil BMW je potonuo u Dunav | Foto: Goran Srdanov

Luka Višnjić (22), sin Olje Bećković,  dao je izjavu o nesreći na Adi Huji u Višem tužilaštvu, prenose beogradski mediji.
Višnjić je, prema nezvaničnim informacijama, ispričao kako je uspeo da se spase iz automobila u kojem je 22. novembra nastradalo troje njegovih prijatelja – Anastasija Stajić (16), Nemanja Antić (18) i Miloš Janković (20) koji je bio zatvoren u gepeku.
- Dušan Jovanović je brzo vozio BMW. Sećam se da smo mu govorili da uspori. Sledeće što pamtim je da smo preleteli bedem i upali u Dunav. Voda je brzo prodirala u automobil i nastala je panika. Ja sam sedeo pozadi i nikako nisam mogao da izađem. Počeo sam rukom da udaram staklo, uspeo sam da ga razbijem i da izađem iz kola - rekao je Luka Višnjić na saslušanju u Višem tužilaštvu, prenosi "Kurir".

Osim Luke Višnjića, kome je u nesreći teško povređena desna ruka, na kojoj i dalje nosi gips, živote su spasili i vozač automobila koji je u pritvoru Dušan Jovanović (19), kao i Milica Jokić (18). Luka Višnjić je došao sa petnaestak minuta zakašnjenja i nije želeo da daje bilo kakve izjave.

Međutim, prema nezvaničniom informacijama, tokom sat vremena, koliko se zadržao na saslušanju, detaljno je opisao kobnu noć.

- Kada sam polomio staklo i isplivao iz automobila na površinu Dunava, nisam znao gde se nalazim niti šta je sa ostalima iz automobila. Ljudi koji su se okupili na obali dozivali su nas i usmeravali kuda da plivamo. Ja sam bio povređen i nisam mogao sam. Neko od njih ušao je u vodu i izvukao me napolje – ispričao je navodno Luka.

On je potvrdio i da je nesrećni Miloš Janković sam odlučio da se iz kafića u kojem su sedeli pre nego što su krenuli na Adu Huju preveze u gepeku.

- Svi smo sedeli zajedno u jednom kafiću. Pili smo, ja sam popio četiri čašice rakije od maline – rekao je sin Olje Bećković i potvrdio da su svi putnici bili lepo raspoloženi.

Na kraju saslušanja on je kazao i da ne želi da tereti Dušana Jovanovića.

- Ne pridružujem se krivičnom gonjenju niti ističem imovinski zahtev – izjavio je navodno Luka Višnjić.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP