Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

BIZARNO

Ispao iz svog automobila i poginuo!

Autor: S. B. | 12.11.2013 - 07:15:00h | Komentara: 3

Danijel Nikolić (24) iz sela Plavna kod Negotina nastradao je u saobraćajnoj nesreći kakva se ne pamti na ovim prostorima. On je vozio „golf 2“ vraćajući se iz obližnjeg sela Štubik, a na mestu suvozača sedeo je njegov prijatelj Dejan Marković (34).

Ilustracija

Ilustracija

Pri punoj brzini, Danijelova vrata su se otvorila i on je, kako nije bio vezan, ispao iz automobila. Pao je pravo pod točkove i svojim telom zaustavio automobil. Točkovi su mu pritisnuli grudni koš, u početku je bio pri svesti, ali dok je Dejan dotrčao sa nekoliko ljudi da mu pomogne, nesrećni mladić je već preminuo. Obdukcija je pokazala da je uzrok smrti gušenje. Utvrđeno je da N. D. nije dobro zatvorio vrata i da nije bio vezan. Nevanično se saznaje da se N. D. vraćao iz seoske kafane, a ispao je iz automobila u blizini sela.

Poslednji komentari
  • Nemoguce Vreme: 12.11.2013 17:45h

    Kao prvo..mozda nije lepo zatvorio vrata....ali da pri "punoj brzini" ispadne iz auta to je nemoguce cak i da je bio mnogo pijan...dovoljno je na maloj brzini da izbaci glavnu napolje i vetar mu glavu vraca unutar auta........A TREZAN PRI PUNOJ BRZINI NEMA SANSE DA ISPADNE NA VRATA...CAK STA VISE MOZE DA SE VOZI I PREKO 200 km/h SA OTVORENIN VRATIMA I NE MOZE DA ISPADE.... A VEROVATNO SE DRZAO ZA VOLAN ??? KAKO JE MOGUCE DA ISPADNE A DRZAO SE ZA VOLAN ??? DALI STE SVESNI KOLIKA JE SNAGA TU POTREBNA DA GA ODBACI DA BI ON ISPUSTIO VOLAN IZ RUKE.....MOJE MISLJENJE JE DA SU SE VRATA NA AUTU MOZDA OTVORILA A DA ON NIJE IMAO SILE DA ISPADNE TEK TAKO I DA GA JE VEROVATNO TAJ SUVOZAC GURNUO TE JE ON ISPAO IZ VOZILA.....

  • Nemoguce Vreme: 12.11.2013 17:48h

    i jos jedno pitanje od mene .. KAKO JE MOGAO DA PADNE POD TOCKOVE PRI TOLIKOJ BRZINI ??? VALJDA KAD ISPADNES IZ AUTA PADNES PORED TOCKOVA PORED CELOG AUTA ...........

  • Balkanac Vreme: 13.11.2013 17:10h

    Cuj, 24 god :-), vracao iz kafane :-), puna brzina :-) s njime bio (prijatelj) jos jedan!!! :-) O zemljo otvori se i progutaj me. Komika do jaja.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP