Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

NESREĆA

Karatista iz Engleske
stradao u Novom Sadu

Autor: Slađana Stepanović | 11.10.2012 - 14:16:00h | Komentara: 0

Luka Džonsona, trinaestogodišnjeg karatistu iz Vitingtona, u Engleskoj, u ponedeljak ujutru pregazio je automobil u Novom Sadu. Mališanu je povređena slezina, glava i oko. Još je na intenzivnoj nezi, a njegovi roditelji kažu da će možda biti operisan.

Luk Džonson

Stradao u Srbiji: Luk Džonson (13)

Luk je u Srbiju došao zbog učešća na svetskom karate prvenstvu, a sa njim je doputovao i njegov brat blizanac Aron. Trebalo je da se takmiče zajedno sa još 1500 mailšana.
Prijateljica njegove porodice, Sem Vilijams, za britanske medije je rekla da se Luk vraćao u hotel i da se odjednom ni od kuda stvorio automobil i udario ga. Izjavila je i da je počinilac ove nesreće verovatno uhapšen. Njegova majka je nakon ove nesreće takođe došla u Srbiju sa svojom svekrvom. Otac je izjavio da je ovo vrlo teška faza za njih i da se njihov drugi sin ipak takmiči, ali da je veoma uznemiren ovim događajem. Kada je imao vremena bio je uz njegov krevet u bolnici.
Rođaci i prijatelji ove porodice se sada očajnički trude da skupe stotine funti kako bi platili karte za povratak blizanaca, njihove majke i bake, kući.
„Nadamo se da ćemo sakupiti što više novca možemo. Ne znamo kada će moći da se vrate kući, ali sakupljamo novac za povratne avionske karte“, saopštila je gospođa Vilijams. Donacije je moguće odneti u jednu radnju u Vitingtonu, a u sakupljanju novca za njihov dolazak pomogla je njihova osnovna škola.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP