Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ŠTA SE DESILO POSLE PUTARIJADE?

Ministarka Mihajlović demantuje da je imala udes

Autor: Beta | 28.06.2015 - 22:48:00h | Komentara: 1

Potpresednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović dematovala je večeras da je njeno obezbeđenje izazvalo sudar istakavši da nikada nije imala "ni obezbeđenje ni pratnju".

Zorana Mihajlović

Zorana Mihajlović | Foto: Oliver Bunić

Kako se navodi u saopštenju ministarstva, u nesreći koja se dogodila u četvrtak, 25. juna, na njenom povratku sa Kopaonika, gde je otvorila "Putarijadu 2015", iznenada je automobil marke "golf" presekao putanju kretanja vozilu u kome je bila Mihajlovićeva, tako što je hteo da se u uključi na magistralni put u suprotnom smeru preko pune linije.
- Vozač potpredsednice vlade je uspeo veštim manevrisanjem da izbegne sudar sa golfom koji se uključivao na magistralni put ne gledajući da li se tim putem neko kreće. U vozilu koje je bilo iza Mihajlovićeve nalazili su se njeni savetnici i snimatelj. I pored kočenja i manevrisanja nije bilo moguće da se mimoiđe 'golf', te je došlo do sudara - navedeno je u saopštenju.
Kako se dodaje, vozač iz kabineta potpredsednice vlade vozio je po propisima, na čemu se i insistira u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, a ministarka Mihajlović "svojim primerom, kao i nizom akcija, zalaže se za veću bezbednost u saobraćaju."
Iz Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture su naveli da su svi u automobilu bili vezani, a vozaču i suvozaču se prilikom sudara nisu ni aktivirali vazdušni jastuci, što govori da se nije vozilo brže od zakonom propisane brzine, kao i da u lakšoj saobraćajnoj nezgodi niko nije povređen, a pričinjena je manja materijalna šteta.
- Članovi kabineta potpredsednice Vlade Srbije, kao i snimatelj, dali su izjave policiji koja je došla na uviđaj. Odmah posle nezgode vozač 'golfa' je izašao iz automobila vidno uzbuđen shvativši šta je uradio da se uveri da nikoga nije povredio i pri tom je zahvaljivao što se sve dobro završilo u odnosu na to šta je ; moglo da se dogodi - naveli su iz ministarstva.
Pojedini mediji pisali su da je automobil iz pratnje ministarke izazvao sudar.
Poslednji komentari
  • nn Vreme: 29.06.2015 06:42h

    Pogledajte snimak na youtube sa otvaranja mosta u zajecaru. Niko nije preneo vest. Zasto? Narod se budi SNS-ovci!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP