Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SRBIJA NEĆE ZABORAVITI MLADU KOŠARKAŠICU

Natašu čeka posao u savezu!

Autor: P. Vuković | 10.09.2013 - 19:30:00h | Komentara: 1

Stanje Nataše Kovačević (18), srpske košarkašice koja je teško povređena u saobraćajnoj nesreći u Mađarskoj, iz dana u dan je sve bolje. Daleko je to od dobrog, ali ako se može naći išta pozitivno u svemu što joj se desilo, to je da se hrabro drži, prenela nam je Ana Joković, potpredsednica Košarkaškog saveza Srbije.

Nataša Kovačević

Podrška sa svih strana: Nataša Kovačević

Jokovićeva je u društvu ministra sporta Vanje Udovičića boravila u bolnici u Đeru, gde je Nataši amputirana leva noga ispod kolena nakon saobraćajne nezgode u kojoj su poginuli trener ŽKK Đer Akoš Fuzi i Peter Tapodi, tim menadžer, a povređeno je 16 osoba.

- Nataša je stvarno hrabra devojka, dobro se drži - rekla je za „Alo!“ potpredsednica KS Srbije.

- Bolje je nego što je bila u nedelju. Čeka reč lekara, šta će joj reći, kada bi mogla da napusti bolnicu. Prema nekim najavama, mogla bi do kraja nedelje da dođe u Srbiju, ali ćemo sve znati uskoro - kaže Jokovićeva.

Prioritet srpskog košarkaškog saveza će biti da učini sve kako bi omogućio Kovačevićevoj da oporavak protekne što bolje i što brže.

Ana Joković

Ana Joković | Foto: Goran Srdanov

- Kada bude morala da se radi proteza, sve što bude neophodno, a ne može da se nabavi u Srbiji, već u inostranstvu, bićemo tu da pomognemo. I nakon toga, kada se dete oporavi, naći ćemo načina da joj izađemo u susret. Šta god bude želela - ako hoće da bude trener, tim menadžer, ili eventualno funkciju u savezu... Ona je veoma inteligentna devojka, biće nam zadovoljstvo da joj ponudimo posao za koji se opredeli - dodala je Jokovićeva, koja je juče vratila u Srbiju.

Vozač „lade”  nije bio pijan
Krivac za saobraćajnu nesreću, šezdesetdevetogodišnji vozač “lade”, i dalje se nalazi u pritvoru, nakon što je uhapšen u bolnici. Njemu je u nesreći povređena karlica. Policija je saopštila da nije konzumirao alkohol pre nesreće niti da je bio pod dejstvom droga.

Poslednji komentari
  • joka Vreme: 10.09.2013 21:08h

    tom coveku treba suditi,da dobije bar 20 godina...zbog njega su ljudi izgubili zivote i zbog njega je jedna mlada osoba ostala bez noge.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP