Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

NOVA PORODIČNA TRAGEDIJA MILOŠEVIĆA

Savo sahranjuje brata u Bosni

Autor: E. Sadiku - B. Jelovac - S. Vrakela - A. Veljković - D. Bužić - D. Ostojić - D. Ćuruvija | 30.11.2013 - 15:50:00h | Komentara: 10

Andrija Milošević (38), rođeni brat proslavljenog srpskog fudbalera Save Miloševića (43), poginuo je juče u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 18 sati kod Pećinaca na auto-putu Šid-Beograd, biće sahranjen sutra u 12 sati u selu Johovac kod Bijeljine, saznaje Alo.rs. Na groblju u mestu Johovac već počivaju Savina i Andrijina majka, otac Stevo (58), kojeg je u junu 2011. ubio njihov deda Savo Milošević (84). Savin deda je preminuo pre godinu dana i on je takođe sahranjen na mesnom groblju.

Nespretna vožnja Sava Miloševića srećom nikoga nije povredila

Pre dve godine ostao je bez oca, kojeg mu je ubio deda, a sada je izgubio brata: Savo Milošević | Foto: Aleksandar Dimitrijević

 Milošević, koji je bio sam, kretao se svojim „mercedesom“ u pravcu ka Beogradu, kada je na delu auto-puta naspram Pećinaca 500 metara nakon benzinske pumpe naleteo u desnoj traci na „teretnjak“ koji je išao ispred njega. U strahovitom sudaru učestvovalo je još jedno vozilo, „golf“ koji je naleteo na Miloševićev „mercedes“. Od siline udarca kamion i „mercedes“ su sleteli sa puta, a Andrijin automobil u potpunosti je smrskan i otpao mu je prednji desni toćak. On je zadobio teške povrede, ali je u trenutku dolaska ekipa Hitne pomoći davao znake života. Lekari Hitne pomoći iz Rume maksimalno su se angažovali u borbi za Andrijih život. Tokom puta ka Beogradu sve vreme su ga reanimirali i uložili nadljudske napore, ali po dolasku u Urgeni centar u sobi 13 konstovana je smrt. Oko 19 sati u Urgentni centar došli su Savo i Andrijina supruga Danijela.

Andrijin „mercedes“ potpuno je uništen

Andrijin „mercedes“ potpuno je uništen | Foto: Dimitrije Goll

 Vozač kamiona prošao je bez povreda, iako je njegovo vozilo nakon udara sletelo s puta i prevrnulo se, a iz njega ispalo oko 60 propan-butan boca za kućnu upotrebu. Srećom, iz boca nije iscureo gas, niti je u drugom automobilu neko povređen.

Kamion s plinskim  bocama takođe je  sleteo s puta

Kamion s plinskim bocama takođe je sleteo s puta | Foto: Dimitrije Goll

 Saobraćajna policija sinoć je do 22.30 sati obavljala uviđaj sa dežurnim istražnim tužiocem i za sada nisu poznate okolnosti koje su dovele do sudara. Vozaču kamiona uzeta je krv na analizu, a oba vozila preneta su na tehnički pregled. Prema prvim pretpostavkama policije u pitanju je neprilagođena brzina, a ne iskljućuje se ni mogućnost da kamionu nisu radila poziciona svetla.

Vreme najveće sreće: Savo  (u sredini) sa majkom,  ocem i bratom Andrijom

Vreme najveće sreće: Savo (u sredini) sa majkom, ocem i bratom Andrijom

 Nastradali Andrija je inače živeo u Loznici. Pogibija brata samo je još jedna u nizu tragedija koje su zadesile nekadašnjeg fudbalera Partizana i reprezentativca. Da podsetimo, u junu 2011. njegov deda i imenjak Savo Milošević (84) ubio je svog sina i Savinog oca Stevu Miloševića (58) pucnjem u grudi iz puške na porodičnom imanju u selu Glavičice kod Bijeljine, a zločinu i porodičnoj tragediji kakva se ne pamti u Semberiji, po svemu sudeći prethodila je svađa oko nasledstva. On je potom preminuo u zatvoru 1. novembra prošle godine, a Sava još ima sestru Cvijetu.

Muk u Johovcu!

U selu Johovac kraj Bijeljine, odakle su Miloševići, vest o njegovoj smrti izazvala je muk i šok.
Andriju, kao I ostale Miloševiće, komšije hvale, uz tužnu konstataciju da tu porodicu prate strašne tragedije.
-Prosto je neverovatno da takve ljudine prate takve tragedije. rano su ostali bez majke, oca im je ubio deda, a sada ode i Andrija... Tuga i nepravda - rekle su za „Alo!“ komšije Miloševića.

Prijatelji u šoku

Savini najbliži prijatelji, kolege i poslovno-sportski saradnici su čitavo veče bili u šoku, ne prihvatajući da se porodici Milošević sve ovo dešava...Svaki komentar bio je izlišan, mučan, iako su svi oni želeli da se Miloševićima nađu pri ruci u ovako teškom trenutku.

Bata Mirković

Bata Mirković

 Zoran Bata Mirković je sinoć uspeo da procedi kroz zube samo: - Tragedija! Tragedija! Šta drugo u ovom trenutku mogu da kažem...?
I Mitar Mrkela, Savin fudbalski saradnik iz FSS, teško je prihvatio vesti o pogibiji Andrije Miloševića, ali za naš list nije želeo sinoć da priča.

Tomislav Karadžić: Ceo Fudbalski savez Srbije je od danas uz Savu!

Tomislav Karadžić

Tomislav Karadžić | Foto: Marko Metlaš

 „Znam... Znam zašto me zovete... Tragedija“, rekao nam je tužnim tonom Tomislav Karadžić, predsednik FSS, kada nam se kasno sinoć javio na telefonski poziv... I bez našeg pitanja, Karadžić je nastavio:

- Odmah sam zvao Savu da mu izjavim saučešće, ali me je isključio... Sigurno mu nije ni do čega bilo. Odmah potom „okrenuo“ sam Zorana Lakovića, generalnog sekretara FSS i rekao mu da od danas svi moramo biti uz Miloševića koliko god možemo da mu pomognemo. Znam da ni približno ne možemo da saniramo bol koji oseća zbog gubitka brata, ali za sve ostalo tu smo za njega. On je jedna velika lafčina... Mi jesmo bili u klinču pre četiri-pet godina, ali otkako je ušao u Savez - nerazdvojni smo. Jak je čovek, preguraće i ovo, jer život mora da ide dalje... A, opet, ne mogu da vam opišem koliko mi je žao zbog ove tragedije i zbog toga što je nedavno izgubio i oca - rekao je sinoć za „Alo!“ Tomislav Karadžić.


Cakana: Strašno! A pevala sam mu na svadbi

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana, prijateljica Save Miloševića, bila je zatečena vešću o Andijinoj smrti.

Vezana za najmilije: Dragica Radosavljević Cakana

Dragica Radosavljević Cakana | Foto: Miloš Perić

 - Nisam čula za to. Sad prvi put čujem od vas. Sad ću da ih zovem da vidim šta je bilo, ako dobijem bilo koga. Strašno! A ja sam tom dečku pevala na svadbi... Ja ne znam kako jednoj tako dobroj osobi može ovako nešto da se desi. Zatečena sam, zaista... Hvala što ste mi javili - rekla nam je Cakana.


 
Poslednji komentari
  • ana Vreme: 30.11.2013 17:05h

    Iskreno saucesce Savu Milosevicu,tragedija.Zasto se nekim porodicama desavaju tragedije Bog sami zna.Bog da je, Bog uzima.Od tuge da zanjemi svako.Vjerujem U Sava,Bog ce mu dati snage da izdrzi u ovom bolu.Sjecam se kada je oca izgubio,sta covjeka I svakog od nas ceka sami Bog zna.Andrija pocivaj u miru I neka ti je laka zemlja.Neke porodice su nesretne.Saucesce.

  • OGI Vreme: 30.11.2013 17:19h

    Tragedija! Strašno je da se takvom čoveku ovo sve dešava. Savo ljudino, teško je ali život mora da ide dalje,

  • zeljko Vreme: 30.11.2013 18:13h

    STRASNA TRAGEDIJA, MNOGO MI JE ZAO

  • Митрофан Фустић Морија Vreme: 30.11.2013 18:24h

    Нема "бих".Село Јоховац, Општина Бијељина је у Републици Српској.

  • ana Vreme: 30.11.2013 20:33h

    Iskreno saucesce Savu Milosevic.Andrija pocivaj u miru ,neka ti je laka zemlja.Zaista tuzno,i kako uopste utjesiti covjeka nakon svega Sta mu se desilo.Bog je uz tebe,budi jak u vjeri.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP