Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

STRAŠNO!

Sedmoro povređenih u teškoj nesreći, među njima trudnica i trogodišnje dete!

Autor: Blic | 12.08.2013 - 16:06:00h | Komentara: 0

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Niš-Priština kod sela Kondželj, stotinak metara od kondželjske crkve, povređeno je sedam osoba, među kojima su trudnica i trogodišnje dete.

Pucnjava u centru vojvojanske prestonice

Svi povređeni zbrinuti su u prokupačkom Urgentnom centru i u toku su analize i utvrđivanje težine njihovih povreda.
Kako nezvanično saznajemo, u direktnom sudaru dva automobila povrede su zadobili trogodišnje dete B.P. i to povredu stomaka, majka deteta D.P. (51) kojoj se još uvek utvrđuju povrede i njegov stric M.P. (28) koji je zadobio je povrede kičme.
Svi oni su iz Prokuplja i bili su jednom automobilu, dok su u drugom automobilu sa povredama u prokupačku bolnicu primljena deca E. Đ. (5) i A. Đ. (4) sa povredama glave i njihova majka I. Đ. (28) koja je inače u trećem mesecu trudnoće, svi iz Niša, kao i M. S. (54) iz sela Mađare kod Prokuplja.
Inače, ovo je samo nastavak serije saobrađajnih nezgoda koje su se dogodile tokom vikenda na teritoriji prokupačke opštine. Samo za jedan dan, i to u roku od tri sata, na Odeljenju urgentne medicine zbrinute su tri povređena iz tri saobraćajne nezgode.
Vozač automobila koji je udario u banderu I. S. (32) iz Jasenice kod Žitorađa je zbog povreda glave i lica hospitalizovan na odeljenje otorinolaringologije. R. T. (59) iz Blaca, zadobio je teške telesne povrede grudnog koša prilikom prevrtanja traktora.
Povređeni je sanitetom uz medicinsku pratnju prevezen u Kliničko bolnički centar Niš na grudnu hirurgiju, a V. S. (46) iz Žitorađe je lakše povređen kada je pao sa motora kojim je upravljao. On je zbrinut na odeljenje hirurgije.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP