Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

MIRJANA MARKOVIĆ, MAJKA MARKA MILIĆEVA:

Sin mi ništa nije rekao o nesreći

Autor: E. Sadiku - S. Vojinović | 19.08.2014 - 08:02:00h | Komentara: 8

Mirjana Marković, majka Marka Milićeva (33), izjavila je juče za „Alo!“ da nema pojma da je njen sin izazvao bilo kakvu saobraćajnu nesreću.

Kuća Markovih  roditelja

Kuća Markovih roditelja | Foto: Goran Srdanov

- Molim vas objasnite mi o čemu se radi. Policajci su mi sinoć priveli mlađeg sina kojeg su jutros pustili, a kao razlog za upad su naveli neku dojavu. U potpunom sam šoku. Nisam znala o čemu se radi sve dok na televiziji nisam čula ime moga starijeg sina Marka. Šta da kažem, osim da policija treba da radi svoj posao, a nadam se da će utvrditi šta se tačno dogodilo.

Voleo da  se provodi

Voleo da se provodi

Prema mom mišljenju, oni tek treba da dokažu šta je bilo, jer meni ništa nije jasno. Jako sam se uznemirila i šećer mi je skočio zbog svega. Nisam stigla ni da se oporavim otkada nam je neko pre desetak dana otrovao naše kuče. Znam da Marko nije vozio „mini kantrimena“ već neki beli automobil. Ne znam koji. Rekao mi je da ide na godišnji odmor i verujte mi stvarno ne znam gde je otišao. Moja deca su odrasli ljudi i žive svoje živote, a suprug zaseban. Ja im dođem kao kućni ljubimac koji se stara o kući.

Marko Milićev

Marko Milićev

Zato mislim da moja izjava ne znači, naspram fame koja se digla. Valjda će policija sve to raspetljati i dokazati - rekla je za „Alo!“ Markova majka, koju smo pronašli u porodičnoj kući u Višnjičkoj Banji, okruženu sa psima. Ona kaže da je preksinoć probudio upad policije, koja je izvršila premetačinu kuće.

Mirjana kaže da je iz medija saznala da joj je sin promenio prezime i da je šokirana tim saznanjem.
-Evo, sad dok o tome pričam, šećer je počeo da mi skače. Ne mogu o tome više da pričam - rekla nam je Mirjana Marković, majka osumnjičenog za izazivanje nesreće na Brankovom mostu.

Marko Milićev

Marko Milićev


Komšije kažu da sa Markom nisu imale problema.
- Javljao nam se uvek. Jedino smo primetili je da često menjao automobile. Zbog toga i ne mogu da kažem da li je vozio „mini kantrimena“ - rekao nam je juče jedan od komšija Marka Milićeva. Komšinica iz ulice nam je ispričala da je Markov otac taksista i da je pomislila da mu se nešto dogodilo kada je videla policiju.

- Znam ih iz viđenja. Markov otac je taksista i primetila sam samo da često menjaju automobile - rekla je komšinica Markovićevih.

Zaposleni: Bio je samo menadžer restorana


Spekuliše se da je Milić suvlasnik jednog beogradskog restorana, a zaposleni u tom restoranu su nam kratko rekli da je on radio kao menadžer.
- Nema nikog od nadležnih da vam o tome priča. Mogu samo da kažem da restoran nema nikakve veze sa Markom, jer je on ovde radio samo kao menadžer -rekla je jedna od konobarica.
Nezvanično smo saznali da je Marko sa prijateljicom zakupio restoran u koji su svraćale mnoge poznate ličnosti i sa kojima se rado slikao, a fotografije delio i na društvenim mrežama. E. S.

Poslednji komentari
  • lo Vreme: 19.08.2014 08:57h

    jadna li si ti majka kad nista ne znas i cekas da ti policija kaze kakav ti je sin i cime se sve bavio.

  • Mira Vreme: 19.08.2014 16:27h

    Vidi se odma da sa njim nije nesto u redu. Ubice se odma prepoznaju. Na prvom mestu nedostatak empatije, Zatim konjske, praseće ili magareće glave sa šiljatim ušima.

  • goca Vreme: 19.08.2014 16:42h

    pravi se luda.sramota.

  • Ceca Vreme: 19.08.2014 17:10h

    Ove "nase" majke sve neke neobavestene. Sinovi Bogovi od malih nogu i postadose ubice. Tako i ona majka mesara iz Surcina....

  • Dz Vreme: 19.08.2014 21:18h

    Krivac je neko drugi, a vi botovi terajte se u pm!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP