Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

OPASNO

Vozač u MUP-u
sasekao Nikolića?

Autor: V.P.-D.D. | 05.11.2012 - 09:52:00h | Komentara: 12

Iz kabineta predsednika Srbije Tomislava Nikolića potvrđeno je da se u petak ujutru na auto-putu Beograd-Niš dogodio incident.

Cilj je popravljanje slike Srbije - Tomislav Nikolić

Pokušan atentat na predsednika?! - Tomislav Nikolić | Foto: AP

Kako saznajemo, Nikolić je bio na putu za rodnu Bajčetinu kada je došlo do saobraćajnog incidenta čija katastrofa je sprečena zahvaljujući blagovremenoj reakciji ljudi iz predsednikovog obezbeđenja koji su sa njim bili u koloni, i u koje on, kako ističe, ima potpuno poverenje.

Iz Predsedništva nisu želeli da potvrde špekulacije da je pomenuti incident izazvao visoki oficir MUP-a Srbije, rekavši da će svi aspekti tog događaja biti detaljno ispitani.
"Predsednik Nikolić išao je prema Kragujevcu. On je bio u „mercedesu“, a u automobilima iza i ispred njega bilo je obezbeđenje", ispričao je sagovornik Kurira iz bezbednosnih struktura.
"Pomenuti incident se dogodio na autoputu kod Smedereva, kad je kolonu vozila pod pratnjom, u kojoj je bio i Nikolić, sustiglo službeno policijsko vozilo načelnika Saobraćajne policije generala Dragiše Simića, koji je inače iz Smedereva. U kolima je, kako je "Blic" nezvanično saznao, bio samo Simićev vozač, takođe iz Smedereva, koji je prethodno u Beogradu preuzeo džip kojim je Simić u subotu trebalo da krene na teren", piše "Blic".
"Vozač tvrdi da je vozio između 120 i 140 kilometara na sat, što je uobičajena brzina na autoputu, ali da nije pokušao da pretekne Nikolićevu kolonu, niti su mu oni davali signale da se udalji ili uspori. BIA je tokom predhodne noći proveravala sve bazne stanice mobilne telefonije na toj deonici puta, kako bi se tačno utvrdilo ko se sve nalazio u to vreme na autoputu i da li je eventualno bilo nekih sumnjivih dogovora i uputstava", piše "Blic".
 
Poslednji komentari
  • salajko72 Vreme: 05.11.2012 12:27h

    eto kakva nam je drzava,pocnes da proveravas kriminalce i tajkune a oni odmah uzvracaju,stto pre proveriti sve tajkune,oduzeti imovinu,moc pa nece moci da prete drzavi i njenim funkcionerima

  • salajko72 Vreme: 05.11.2012 12:28h

    eto kakva nam je drzava,pocnes da proveravas kriminalce i tajkune a oni odmah uzvracaju,stto pre proveriti sve tajkune,oduzeti imovinu,moc pa nece moci da prete drzavi i njenim funkcionerima

  • alexei Vreme: 05.11.2012 13:26h

    S obzirom na nasu istoriju ovakve nasrtaje na predesdnika Nikolica treba ozbiljno shvatiti i spreciti da se vise ne ponavljaju.

  • aha aha Vreme: 05.11.2012 14:21h

    ma njega ne sme niko ni mrko da pogleda...strahovlada

  • Milijan Vreme: 05.11.2012 14:43h

    Pod hitno da se istraži ko je pokušao napad na državu!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP