Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

ČUDO NEVIĐENO!

Trudnica nakon sudara iz utrobe katapultirala dete 3 metra dalje, i spasla mu život!? (VIDEO)

Autor: jutarnji | 21.03.2014 - 20:02:00h | Komentara: 0

Zaprepašćujuće činjenice oko rođenja deteta koje je sad siroče potresle su Kinu i dospele na naslovnice svih većih novina. Svedoci stravične nesreće koja se dogodila u sredu uveče tvrde da je trudna žena na motociklu iz svoje utrobe katapultirala dete 3 metra dalje i tako mu spasila život, dok je ona poginula, piše Dejli mejl.

Tek rođeno dete koje je preživeo sudar

Tek rođeno dete koje je preživeo sudar

 Nesreća se dogodila u kineskoj provinciji Fudžijan kada su trudnica Vang Čau (40) i njen suprug Mao (42) krenuli motociklom u porodilište lokalne bolnice. Na njih je, međutim, naletelo drugo vozilo, a dete je od siline udarca izletelo iz majčine utrobe.


No, neki mediji pišu drugačije; kako se žena porodila odmah nakon nesreće, rodila zdravo dete teško čak 4,5 kilograma, a potom umrla. Suprug je također preminuo, a dete je prevezeno u obližnju bolnicu.

- Teško je utvrditi kako se sve dogodilo jer još nemamo dovoljno podataka. Istina je da su neki svedoci nesreće kazali da je dete izletelo iz majčinog stomaka - kazao je predstavnik policije Ćan Ćijen.

- Od porodice smo saznali da je žena dobila trudove pa ju je suprug odlučio da je motorom odveze u bolnicu. Da su pričekali Hitnu pomoć sve bi bilo drugačije - kazao je Ćijen.

Iz policije su potvrdili da je priveden 45-godišnji vozač automobila koji je navodno skrenuo na glavnu ulicu i udario u motocikl na kome su bili Vang i Mao.

- Dete je u dobrom stanju. Ima nekoliko sitnih ogrebotina i ostaće u bolnici još nekoliko dana. Nakon toga može ga, ako žele, preuzeti njegova rodbina - kazao je doktor Kuan-Jin Fan.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP