Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NEZGODA U ULICI KOSTE JOVANOVIĆA U BEOGRADU

Autobus se slupao ispred bolnice!

Autor: E. Sadiku | 10.01.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Sedmoro putnika je pukom srećom samo lakše povređeno kada je autobus GSP-a na liniji 47 juče udario u drvo! Nezgoda se dogodila oko 14.20 ispred Opšte bolnice „Bel Medic“, u ulici Koste Jovanovića 87. Povređenima su u pomoć odmah pritrčali lekari „Bel Medica“, koji su ih odmah zbrinuli i pružili im prvu pomoć.

Nezgoda u ulici Koste Jovanovića u Beogradu

Nezgoda u ulici Koste Jovanovića u Beogradu

Autobus GSP-a na liniji 47, u kojem se nalazilo oko 30 putnika i kojeg je, kako se moglo čuti, navodno “„sekao“ putnički automobil, odgurao je dva vozila sa kolovoza i udario u drvo.

Autobus GSP-a na liniji 47, u kojem se nalazilo oko 30 putnika i kojeg je navodno „isekao“  putnički automobil

Autobus GSP-a na liniji 47, u kojem se nalazilo oko 30 putnika i kojeg je navodno „isekao“ putnički automobil

Povređene su nakon zbrinjavanja u „Bel Medicu“ ekipe Hitne pomoći prevezle u Urgentni centar na dalju dijagnostiku. Kako saznajemo, nakon nezgode je vozač autobusa, koji je i sam povređen, okupljenima rekao da ne zna šta se dogodilo. Takođe je rekao da je osetio udarac u levu stranu, a da je potom autobus skrenuo pokupivši dva automobila. Jedan od putnika je rekao da je odjednom autobus počeo da skreće udesno uz stravični zvuk cepanja lima.

Povređeno  sedam osoba

Povređeno sedam osoba


- Ne znam kako je došlo do nesreće. Kada je autobus počeo da skreće, svi smo popadali i nastala je prava panika. Kada smo izašli, videli smo kako nam u susret trče lekari iz obližnje bolnice, a čuo sam iz autobusa pozive u pomoć - rekao je za „Alo!“ putnik iz autobusa.

U GSP-u potvrđuju da je do nesreće došlo kada je „putničko vozilo, koje se kretalo paralelno sa autobusom na liniji 47, iz nepoznatih razloga udarilo u levi prednji točak autobusa, a vozač autobusa je zatim izgubio kontrolu i skrenuo udesno na troatoar“. Autobus je zatim udario u parkirano vozilo, koje se odbilo i udarilo u još jedno vozilo, a autobus je udario u drvo. Povređeno je pet osoba, četvoro iz autobusa i jedna osoba iz putničkog vozila - rekli su dispečeri GSP-a. Policijskom istragom nakon završenog uviđaja utvrdiće se sve okolnosti nesreće.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP