Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

BEOGRAD

Bacio se s Pančevačkog mosta zbog raskida sa Bojanom Jovanovski i preživeo!

Autor: A. O. - Ag. | 27.03.2013 - 11:39:00h | Komentara: 2

Marko Č. (25) skočio je juče pola sata pre ponoći sa Pančevačkog mosta u Dunav i preživeo.

Kako "Blic" saznaje, Marko Č. se na samoubistvo odlučio nakon što je poznata teniserka Bojana Jovanovski sa njim raskinula ljubavnu vezu.

Pokrivalica policijska traka

Saradnik za odnose sa medijima u Hitnoj pomoći Mirko Lutovac, rekao je da je mladić star oko 24 godine sinoć oko 23.30 časova, prema prvim informacijama, skočio sa Pančevačkog mosta, zadobio kontuziju oba stopala i prevezen je u Urgentni centar.

"Mladić je preživeo pad sa mosta. Lekari su konstatovali tupu povredu oba stopala, ali je iz predostrožnosti prevezen u Urgentni centar", rekla je Macura.

Bojana Jovanovski

Bojana Jovanovski | Foto: FoNet

U Ulici Jovana Brankovića u Batajnici oko 20.50 časova ženska osoba stara oko 27 godina zadobila je dve ubodne rane u predelu nadlaktice, kontuziju glave, hematom na čelu i prevezena je u Urgentni centar, istakao je Lutovac.
Žena stara oko 50 godna je u udesu u Požeškoj ulici oko 20 časova kod okretnice tramvaja zadobila istegnuće vrata i prevezena je u Urgentni centar, kazao je Lutovac.

U udesu oko 19 časova na uglu ulica Džona Kenedija i Bulevara Mihajla Pupina mladić star oko 17 godina, pešak zadobio je kontuziju glave, nosa i natkolenice i prevezen je u Urgentni centar.
Hitna pomoć je tokom noći obavila 79 intervencija od kojih 12 na javnim mestima, a pomoć lekara najčešće su tražili astmatičari, dodao je Lutovac.
Poslednji komentari
  • Milica Vreme: 28.03.2013 10:19h

    Decko lici na onog monstruma i N.Sada sto je ubio manekenku.Bojana se spasila

  • mima Vreme: 28.03.2013 15:52h

    Ne bih zelela , bilo kome da sudim, samo sam sigurna da ce sve ovo uticati na Bojaninu karijeru u smislu rezultata na turnirima. Ocigledno veza nije imala buducnost, jer je ona stalno na putu. Predpostavljam da su to razlozi za RASKID. Moguce je da je nju Petar opterecivao i sa svojim problemima, te su joj roditelji, DOBRONAMERNO savetovali da prekine VEZU. Mislim da ni ona nije bila ravnodusna, ali je lakse podnosila, zbog obaveza koje ima. Zao mi je zbog svega sto se dogodilo, ali mislim da je decko nestabilna licnost i da bi trebao da potrazi strucnu pomoc, kako ne bi njoj naudio, pa da bude kasno. Uvek sam za pravu ljubav, ukoliko je to moguce. U ovom slucaju ocigledno je da ne postoji mogucnost da veza opstane.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP