Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

KO JE KRIV ZA ČUKANJE?

Bivši ministar
ipak nije preživeo udes!

Autor: A. Medaković - J. Petrović | 17.02.2013 - 13:58:00h | Komentara: 4

Nebojša Ćirić, bivši ministar ekonomije i regionalnog razvoja, ušao je u konkurenciju za muža godine, pošto se supruzi našao u nevolji i pri tom bio brži i od policajaca!

Nebojša Ćirić

Nebojša Ćirić | Foto: Oliver Bunić

Posle saobraćajnog udesa koji je u subotu doživela vozeći svoj “audi” kroz raskrsnicu Bulevara Zorana Đinđića i Ulice španskih boraca, Ćirićeva lepša polovina prijavila je slučaj policiji, ali i suprugu, i za tili čas na licu mesta je bio dojučerašnji ministar.


- Nisam bio u automobilu kada se nezgoda dogodila, ali sam kao svaki dobar suprug doleteo najbrže što sam mogao da bih pomogao supruzi. Vozila je svoj “audi” i usled neadekvatnog prestrojavanja došlo je do čukanja sa “kadetom” u kojem su bili mladić i devojka. I moja žena i njih dvoje su sasvim dobro, a na automobilima su ostale ogrebotine koje će biti regulisane osiguranjem - ispričao nam je Ćirić.

Nervozno šetao posle saobraćajke! Nebojša Ćirić

Nervozno šetao posle saobraćajke! Nebojša Ćirić | Foto: Oliver Bunić

Eks ministar bi verovatno još brže reagovao da mu je pri ruci bio motocikl “bmw” koji inače poseduje. Ubrzo posle njega na teren je izašla i saobraćajna
policija, koja je obavila uviđaj. Kako nam je rečeno, tek nakon dodatnih analiza znaće se ko je kriv za izazivanje nezgode.


Kako saznajemo, nijedan od vozača nije bio pod dejstvom alkohola.
Nebojša Ćirić postavljen je za ministra za ekonomiju i regionalni razvoj nakon rekonstrukcije vlade Mirka Cvetkovića u martu 2011. godine, a na toj funkciji je zamenio Mlađana Dinkića, kome je Ćirić bio jedan od najbližih saradnika. Pre ministrovanja, Ćirić je bio prvo pomoćnik ministra za privatizaciju, a zatim od 2008. godine i državni sekretar u Ministarstvu za ekonomiju i regionalni razvoj zadužen za privatizaciju i privredu.

Iako se prošle godine u ovo vreme šuškalo da Ćirić prelazi u tabor Srpske napredne stranke, do toga ipak nije došlo, a kako nije želeo da se nađe na predizbornoj listi Ujedinjenih regiona Srbije, posle izbora je ostao bez javne funkcije.

Poslednji komentari
  • aleksandar VELIKI Vreme: 17.02.2013 04:35h

    ne znam čime je taj Ćirić fascinirao novinara da se piše o njemu... taj je totalno nebitan za javni život Srbije u ovom trenutku, uostalom ni kad je bio ministar nije bio bitan... ekonomija nam je kolabrirala, a regioni su totalno zaostali... molim vas da nas više ne smarate sa totalno nebitnim likovima... kad bude hapšen za propast srpske ekonomije, e to bi možda bila vest...

  • Vida Vreme: 17.02.2013 14:35h

    Pitanje za novinara: sta znaci naslov ....nije preziveo udes? Prestravila sam se! Ovo je vrlo neukusna sala ili sta je vec.

  • ZIKA PAUK Vreme: 17.02.2013 15:33h

    ali supruga vozi njen audi...e srbijo medju šljivama

  • daca Vreme: 18.02.2013 17:31h

    Nit mi je jasan naslov, nit razrada, nit zaključak... Jedino mi je jasan komenter Zike pauka"e, Srbijo među šljivama..."

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP