Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

CRNI VIKEND U SRBIJI!

Brza vožnja ugasila dva života

Autor: J. Paunović | 02.09.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Teške saobraćajne nesreće koje su se dogodile za vikend odnele su dva mlada života, dok je osam ljudi povređeno. U nedelju u tri sata ujutro u ulici Kraljevačkog bataljona u Kragujevcu život je izgubio Ivan L. (30), a nekoliko sati ranije, tačnije u subotu uveče, na lokalnom putu Kamenica-Stolovi kod Kraljeva, nastradala je maloletna K. N. (17) iz Žiče. U ove dve odvojene tragedije povređeno je osam mladića koji su bili u vozilima koja su se sudarila.

Vozač izgubio kontrolu nad „jugom“, prešao u  suprotnu traku i naleteo  na BMW

Vozač izgubio kontrolu nad „jugom“, prešao u suprotnu traku i naleteo na BMW

Kako “Alo!” saznaje, Vladimir Z. (38) iz Kragujevca je vozeći “jugo” usled neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom i prešao na drugu stranu kolovoza, zbog čega je došlo do sudara sa BMW-om iz suprotnog smera kojim je upravljao Aleksandar T. (20) iz Kragujevca. Tom prililikom nastradao je Ivan L., putnik u “jugu” koji je podlegao povredama na licu mesta. Teško su povređeni vozač Vladimir Z., kao i putnik iz BMW-a Miodrag R. (17) iz Kragujevca, dok je vozač BMW-a Aleksandar T. lakše povređen. Svi povređeni se nalaze na lečenju u Kliničkom centru Kragujevac.


„Pasat“ u kojem je  poginula devojka iz Žiče

„Pasat“ u kojem je poginula devojka iz Žiče

Nekoliko sati ranije u subotu oko 21 sat na lokalnom putu Kamenica-Stolovi kod Kraljeva u provaliju duboku 70 metara sleteo je automobil “pasat” kojim je upravljao J. R. (19). Na mestu nesreće u smrskanom automobilu povredama je podlegla K. N.(17). Pored nje u automobilu su se nalazili i njen brat N. N. (19), kao i I .R. (18) iz istog mesta i F. P.(19) iz Kraljeva.


- Bilo je zaista jezivo gledati kako se iz smrskanog automobila izvlači telo nastradale devojke. I ostali povređeni mladići bili su u šoku kad su videli šta se dogodilo. Sam ih je bog sačuvao od smrti. Jadna devojka je tek trebalo da proslavi punoletstvo - priča jedan od očevidaca ove tragedije nadomak Kraljeva. Uviđaj je izvršio istražni sudija Osnovnog suda u Kraljevu u prisustvu zamenika Osnovnog javnog tužioca i pripadnika kraljevačke saobraćajne policije.

Policija je iz smrskanog „pasata“ jedva izvukla telo nastradale K. N.

Policija je iz smrskanog „pasata“ jedva izvukla telo nastradale K. N. | Foto: Shutterstock

- I u jednoj i u drugoj nesreći najverovatnije je kumovala prevelika brzina, koja nije bila u skladu sa uslovima puta. Tačne uzroke tragedija koja su ugasila dva mlada života znaćemo tek nakon veštačenja vozila - objašnjava naš sagovornik iz srpske policije blizak istrazi.

Poternica za vozačem koji je udario dečaka


Leskovačka policija raspisala je poternicu za čovekom koji je u subotu udario dečaka V. V. (11), iz leskovačkog prigradskog naselja Sinkovce, dok je prelazio ulicu. Prema MUP-ovom saopštenju, mališana je na putu Leskovac-Lebane putničkim automobilom udario vozač koji je pobegao s lica mesta i za njim policija intenzivno traga. Dečak je zbrinut na urgentnom odeljenju leskovačke opšte bolnice i njegovo stanje je stabilno.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP