Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

STRAVIČNO

Četvoročlana porodica podletela pod kamion!

Autor: D. Ćuruvija | 17.07.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Bračni par iz Bačke Palanke, M. I. i M. I., i njihovo dvoje maloletne dece, povređeni su juče ujutru u sudaru u mestu Kovanj, kod Rogatice, kada je automobil “opel korsa”, u kojem su se nalazili, podleteo pod kamion “mercedes” turskih tablica, kojim je upravljao A. K. K., državljanin Turske.

Vatrogasci  morali da seku  vozilo kako bi  izbavili povređene

Vatrogasci morali da seku vozilo kako bi izbavili povređene

Sudar je bio stravičan, vatrogasci su morali da seku vozilo kako bi izvukli povređene, objavile su banjalučke “Nezavisne novine”. U Teritorijalnoj vatrogasnoj brigadi Rogatica su rekli da su vatrogasci sa prvih sedišta izvukli muškarca i ženu sa veoma ozbiljnim povredama, uključujući i višestruke prelome ekstremiteta. “Na zadnje sedištu bila su maloletna deca, koja su takođe povređena”, kazali su u vatrogasnoj brigadi.


Povređeni su odmah transportovani u rogatički dom zdravlja, a zatim u Univerzitetsku bolnicu u Foči, gde su medicinski zbrinuti. Zbog težine povreda, maloletna L. I. helikopterom Vlade Republike Srpske prebačena je iz bolnice u Foči u Klinički centar Banjaluka, objavila je Fena. Devojčica je u nesreći zadobila teške povrede grudnog koša i kičme. Darko Golić načelnik Klinike za anesteziju i intenzivnu negu, i Nikola Bojić, specijalista ortoped, izjavili su da je u toku je dijagnostika maloletnice, kao i da su prognoze neizvesne.

Udes kod Rogatice

Udes kod Rogatice


Do saobraćajne nesreće je došlo najverovatnije zbog neprilagođene vožnje jer je kolovoz na magistralnom putu bio mokar i klizav zbog kiše koja je padala preksinoć i juče ujutru. Kako je saopšteno iz opštine Rogatica, pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice iz tog grada su uspeli da spasu povređene zahvaljujući hidrauličnoj opremi za rezanje vozila i spasavanje ljudi u saobraćajnim nesrećama, koju su im nedavno donirali vatrogasci iz Slovenije, kao i pravovremenoj i požrtvovanoj intervenciji. Iz opštine Rogatice su naveli da “opel korsa” ima registarske tablice Bijelog Polja.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP