Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

UZNEMIRIJUĆE

Devojčica (17) pokošena na pešačkom prelazu se bori život: Letela 20 metara (VIDEO)

Autor: Kurir | 09.06.2014 - 15:53:00h | Komentara: 4

Od jačine udarca devojčica M.Ž. je najpre odbačena na haubu i prednje vetrobransko staklo, a zatim je letela dvadesetak metara pre nego što je udarila o kolovoz. Upozorenje, video je veoma uznemirujućeg sadržaja.

saobraćaj

Devojčica se i dalje bori za život: foto printskrin

Sedamnaestogodišnja M. Ž. iz doljevačkog sela Pukovac, učenica trećeg razreda niške gimnazije "Svetozar Marković", bori se za život nakon što ju je na obeleženom pešačkom prelazu u Ulici Dimitrija Tucovića audijem švajcarskih registracija pokosio Aleksandar S. (21), iz Merošine.

Nesrećna devojčica od siline udarca letela je dvadesetak metara, a pre nego što je udarila o kolovoz najpre je odbačena na haubu i prednje vetrobransko staklo.

Sa teškim telesnim povredama zbrinuta je u niškoj bolnici, dok je protiv Aleksandra podneta krivična prijava zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati.

Nesreća se dogodila u subotu popodne kada se M.Ž. vraćala izleta u Sićevačkoj klisuri na kojem je bila sa ostalim članovima Geografske sekcije svoje škole.

Poslednji komentari
  • pustahija Vreme: 09.06.2014 16:17h

    ljudi,pa mi vise izginusmo na putevima nego na ratistima 90-tih,bombardovanju 99...sta se desi pojedinim ljudima u glavi kad sednu u vozilo?

  • Bratislav Vreme: 10.06.2014 10:35h

    Mislim da je krajnje vreme da se postave semafori na raskrsnici ulica Dimitrije Tucovic i Kajmakcalanske,gde su se i ranije desavali stravicni saobracajni udesi,a gde je frekvencija saobracaja i pesaka velika,s obzirom da je tu Glavna zeleznicka stanica Nis i autobuske stanice sa obe strane kolovoza.Valjda ce neko od nadleznih ovo procitati i konacno preduzeti nesto po ovom pitanju!!!

  • mira Vreme: 10.06.2014 11:31h

    E, majko moja, dete leži na putu, a niko da stane, osim ovih nekoliko ljudi koji su pritrčali... vrlo solidrno i ljudski! Da li bi tako reagovali da je njihovo dete, majka, žena, sestra, brat ili bilo ko drugi rodjeni, leži bespomoćno i u magnovenju čeka sudnji trenutak? A policiji i hitne ni od korova - SRAMOTA!!!!

  • novica Vreme: 10.06.2014 12:45h

    dozivotna bez razmisljanja

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP