Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NOĆ ZA NAMA

Devojka poginula u udesu u Batajnici!

Autor: Tanjug | 25.04.2014 - 07:50:00h | Komentara: 0

Tokom noći i jutra u Beogradu se dogodilo pet saobraćajnih udesa u kojima je jedna osoba poginula, a pet povređeno, od kojih jedna teže, izjavila je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Ženska osoba stara oko 25 godina poginula je u saobraćajnom udesu, koji se dogodio oko 01.00 čas u Batajnici u Ulici Kralja Mihaila Zetskog, rekla je Macura.

Hitna pomoć

Tom prilikom mladić star oko 20 godina zadobio je povredu i posekotinu glave, ortopedske povrede, otvoreni prelom potkolenice i prelom desnog ručnog zgloba, a prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, istakla je Macura.

Dve osobe, vozači, starosti po oko 40 godina, povređeni su u udesu rano jutros oko 05.10 časova na uglu ulica Ustaničke i Kruševačke, navela je portparol Hitne pomoći.

Jedan od njih je zadobio povredu grudnog koša, a drugi posekotinu čeonog dela glave, rekla je Macura i dodala da su povređeni prevezeni u Urgentni centar.

Mladić star oko 20 godina, vozač, u udesu oko 03.50 časova u Ulici Braće Vučković 40 zadobio je povredu glave i distenziju vrata, a prevezen je u Urgentni centar, istakla je Macura.

Muškarac star 25 godina, motociklista, u udesu oko 22.35 časova u Ulici Braće Jerković 95 zadobio je povredu potkolenice i desnog skočnog zgloba, a prevezen je na ortopediju na Banjicu, rekla je Macura.

Saobraćajni udes dogodio se i oko 21.45 časova na uglu ulica Vojislava Ilića i Svetozara Radojčića, ali u njemu nije bilo povređenih osoba, dodala je Macura.
Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 108 intervencija od kojih 29 na javnim mestima, a za protekla 24 sata ukupno 245 intervencija od kojih 81 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP