Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

POLICIJA TRAGA ZA „ZEMUNSKIM KANTRIMENOM“

Devojka saučesnik u ubistvu pešaka?!

Autor: J. P. | 29.06.2015 - 08:18:00h | Komentara: 3

Beogradska policija identifikovala je vozača „golfa“ koji je u petak uveče u Ugrinovačkoj ulici u Zemunu pregazio 65-godišnjeg muškarca i pobegao, ali neće otkrivati njegovo ime i prezime kako se ne bi dogodili propusti kao u slučaju „kantrimena“ sa Brankovog mosta. Slučaj nesavesnog vozača iz Zemuna u policiji je do detalja ispričala njegova devojka, koja je prvo lažima pokušala da ga zaštiti.

Ubio pešaka,  pa pobegao

Ubio pešaka, pa pobegao | Foto: Boško Karanović

Inače, beli „golf 3“ pronađen je u Zemunu, a policija je u saradnji s Trećim osnovnim tužilaštvom otkrila da su mladić i njegova devojka pokušali da sakriju tragove tako što su prijavili krađu automobila koji je učestvovao u nesreći.
- Vlasnik automobila je na putu, a krađu je ubrzo posle nesreće prijavila njegova ćerka. Međutim, nešto kasnije, priznala je da je krađu izmislila, jer je automobil pozajmila svom dečku, koji je i usmrtio nesrećnog čoveka, a potom pobegao. Ona se pravdala da nije znala o čemu se radi i da je bila uplašena - objašnjava naš izvor blizak celom slučaju.

Slučaj „kantrimen“ još na sudu

Slučaj „kantrimen“ još na sudu


Policija utvrđuje da li je devojka znala šta je momak uradio ili je lažima htela da ga zaštiti. Očevici nesreće ispričali su da je beli „golf 3“, koji se kretao velikom brzinom u Ugrinovačkoj ulici u Zemunu, udario čoveka dok je prelazio ulicu na obeleženom pešačkom prelazu. Odbacio je čoveka desetak metara i Hitna pomoć, koja je ubrzo stigla na lice mesta, mogla je samo da konstatuje smrt.
Poslednji komentari
  • nina Vreme: 29.06.2015 08:48h

    ma nemora da brine spasce njega srpsko pravosudje.ova srbija danas gaji ubice i probisvete ,nikad se nezna kad ce im zatrebati !

  • MS Vreme: 29.06.2015 10:58h

    Kakvo ubistvo? Zar nije sud presudio u slučaju sina vlasnika TV stanice, da nije kriv za bekstvo posle udesa zato što je devojka odmah bila mrtva, zahvaljujući njegovoj brzoj vožnji.1581

  • mima Vreme: 29.06.2015 16:01h

    Pitam se, dokle ce nas ubijati kao pilice, bahati vozaci i to ni manje ni vise nego na pesackom prelazu. Policije po ulicama, gotovo i da nema. Da nije, nedavno bila parada, ja ne bih znala ni kakvu uniformu nose policajci, jer ih nema po ulicama.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP