Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SAOBRAĆAJKA

Devojka teže
povređena u udesu!

Autor: Tanjug | 22.02.2013 - 07:10:00h | Komentara: 0

Tokom noći u Beogradu su se dogodila tri saobraćajna udesa u kojima su tri osobe povređene, od kojih je jedna teže povređena, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Pokrivalica saobraćajka

U tri udesa troje povređenih | Foto: NN

U udesu oko 22.40 časova na Kružnom putu u Bubanj potoku teže je povređena ženska osoba stara oko 27 godina, rekla je Macura.


Ona je zadobila tešku povredu glave, povredu grudnog koša, prelom desne butne kosti, povredu slabinskog i sedalnog dela kičme i prevezena je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, istakla je Macura.

U udesu oko 20.50 časova na uglu ulica Aleksinačkih rudara i Bulevar Mihajla Pupina muškarac star oko 30 godina, vozač, zadobio je razderotinu čeonog dela glave i povredu nosa i prevezen je u Urgentni centar.

Devojčica uzrasta oko 15 godina je u udesu oko 19.50 časova u Ulici Jurija Gagarina ispred broja 173 zadobila povredu glave i butne kosti, ogrebotinu na licu i prevezena je u Institut za majku i dete.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 125 intervencija od kojih 15 na javnom mestu, rekla je Macura.

Macura je rekla da je zbog trenutnih vremenskih prilika moguće pogoršanje zdravlja svih hroničnih bolesnika, astmatičara i srčanih.

I relativno zdrave osobe mogle bi da osete bolove u zglobovima i mišićima, a i meteoropate i reumatičari mogli bi da imaju tegobe, istakla je Macura.
Macura je savetovala nošenje gumenih čizama, kišobrana, adekvatne garderobe, uzimanje toplih napitaka, čajeva, vitamina, provetravanje prostorija u kojima se boravi, dok bi deca radi zaštite glave trebalo da nose kape.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP