Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NESREĆA

Drugari stradalog
Strahinje tešili majku!

Autor: E. S. - J. T. | 22.11.2012 - 23:54:00h | Komentara: 3

“Naš Strahinja je posle lomljenja kolača seo u automobil i krenuo u prodavnicu kako bi kupio salvete, nastradao je sa bratom Lukom tu odmah, 200 metara od kuće.

Neutešna porodica Arsić

Neutešna porodica Arsić | Foto: Oliver Bunić

Džabe što je njihov otac ovde gradio kuću za njih i trebalo je da svako dobije po sprat, ali na svoju krsnu slavu su nastradali”, kroz uzdah sa suzama u očima za “Alo!” je rekao jedan od Arsevićevih rođaka koji je u kući u beogradskoj ulici u Vrčinu primao ožalošćenu rodbinu.


Strahinja (17) i Luka (9) Arsević nastradali su u sabraćajnoj nesreći kada je stariji brat u četvrtak izgubio kontrolu nad “puntom” i udario u garažu u Vrčinu.

U domu gde je živeo mlađi sin Luka mukla tišina je parala uši. Majka Jelena i otac Đorđe nisu bili u stanju da razgovaraju, a njih su pokušavale da uteše najbliže komšije.

“Tuga jedna, srce mi se cepa. Sad sam bila kod njih i u užasnom su šoku. Pokušala sam da nađem reči utehe, ali one nisu izlazile. Velika tragedija je zadesila dve porodice i dva divna deteta više nema - rekla je Jelenina komšinica jecajući.

Dve ulice dalje, u Ustaničkoj ulici, Strahinjina majka Katarina nije se odvajala od sinovljeve jakne i torbice. Vrata stana su bila otvorena kako bi primili prijatelje koji su došli da izjave saučešće. Jedan od prijatelja porodice rekao je da je Katarina u teškom stanju i da se ne odvaja od Strahinjine odeće u kojoj je nastradao. Nesretnu ženu posetili su i Strahinjini drugovi iz srednje medicinske škole.

- Strahinja je bio dobar i uzoran mladić, trenirao je tenis. Uvek se javljao na hodniku. Ne bih od njega očekivala da je vozio brzo, nije se mangupirao. Njegova majka je divna, sve je dala za to dete, žrtvovala svaki minut za njega, vodila na treninge.
Ja sam ga stalno viđala sa teniskim reketom, bio je posvećen sportu. Njih dvoje su besprekorno funkcionisali. Njegov otac sigurno nije razmišljao da će se desiti nešto loše, dao mu je automobil jer je imao poverenje u njega, iz dobre namere, ali takva im je bila sudbina - kaže vidno potresena komšinica.
Poslednji komentari
  • Una Euridika Vreme: 23.11.2012 02:32h

    Pre svega, saucesce porodici. Ipak se pitam da li su nasi roditelji bili odgovorniji jer nam nisu dopustali mnogo toga, pa ni da ugrozimo sebe i DRUGE u saobracaju koji je tada bio daleko bezbedniji nego sad. Mnogo se manje ginulo dok se nije izazivala sudbina, odn. dok se znao red.

  • Ana... Vreme: 24.11.2012 14:17h

    Mladji brat se zvao Lazar,a ne Luka.

  • aleksandra Vreme: 22.02.2013 20:30h

    Nije Luka, nego Lazar! I nisu Arsić, nego Arsević!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP