Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NESREĆA

Drulić stabilno nakon udesa!

Autor: RTS | 11.11.2014 - 22:19:00h | Komentara: 0

Bivši fudbaler Crvene zvezde i državne reprezentacije Goran Drulić teško je povređen u saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd - Niš, saznaje RTS. On je operisan u ćuprijskoj bolnici, nalazi se u stabilnom stanju i dobro se oseća.

Goran Drulić

Goran Drulić | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Fudbaler Goran Drulić, dobro se oseća posle operacije, koja je obavljena sinoć u ćuprijskoj bolnici, svestan je i komunikativan.
 

Njegovo stanje je pod stalnim nadzorom lekara i medicinskog osoblja i svi se nadaju u njegov oporavak, izjavila je dopisniku RTS-a dr Tijana Jončić, dežurni anesteziolog i članica ekipe koja je obavila operaciju.

Nesreća se dogodila kod Paraćina kada se Drulić, koji je bio sam u automobilu, sudario sa teretnim vozilom i tom prilikom zadobio povrede opasne po život.

Drulić je karijeru počeo u Hajduk Veljku iz rodnog Negotina, odakle je 1995. godine prešao u Crvenu zvezdu, za koju je do 2001. odigrao 65 utakmica i postigao 25 golova.

U rekordnom transferu za to vreme prelazi u špansku Saragosu a kasnije je igrao i za Lokeren, OFI Krit, Kavalu i nižerazredne španske klubove, a karijeru je završio 2012. godine. Za tadašnju reprezentaciju Jugoslavije odigrao je četiri meča.

Poslednjih nekoliko nedelja popularni "Drula" bio je čest gost na treninzima prvog tima Crvene zvezde, koju trenira njegov prijatelj i dugogodišnji saigrač Nenad Lalatović.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP