Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

TRAGEDIJA KONOBARA SA PLAŽE NA RZAVU POTRESLA ARILJE

Dva druga poginula, ceo grad u suzama!

Autor: Ekipa Alo! | 27.07.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Aleksandar Filipović (26) i Marko Mladenović (28), konobari sa čuvene plaže na Rzavu - Bose noge poginuli su u saobraćajnoj nesreći koja se u Arilju dogodila preksinoć oko 2.30 časova.

Marko Mladenović (28)

Marko Mladenović (28)

Do nesreće je došlo na izlasku iz Arilja prema Požegi, kada je automobil marke „reno“ užičkih registarskih oznaka, u krivini prešao u levu stranu, sleteo s puta i zakucao se u parkirani kamion! Aleksandru, koji je upravljao vozilom i njegovom prijatelju Marku, spasa nije bilo. Obojica su preminuli na licu mesta od zadobijenih povreda.

Aleksandar Filipović (26)

Aleksandar Filipović (26)


Ubrzo su se na mestu tragedije pojavili istražni sudija požeškog Osnovnog suda i tužilac Osnovnog javnog tužilaštva, pa će se više detalja o ovoj tragediji znati nakon veštačenja stručnjaka. Zasad se sumnja da je u pitanju neprilagođena brzina.

Nesreća se  dogodila u krivini

Nesreća se dogodila u krivini


I Aleksandar i Marko su iz Arilja i bili su godinama zaposleni kao konobari u kafiću na čuvenom kupalištu Bose noge na reci Rzav. Mnogi su ih poznavali upravo odatele i za obojicu imaju samo reči hvale. Kako kažu, bili su uvek vedrog duha - nasmejani i pozitivni. Takvi su bili i poslednji dan na poslu, odakle su tragičnom igrom sudbine, krenuli u smrt.

- Ne možemo da verujemo da se ovo njima dogodilo. Bili su divni momci i nisu od onih koji izazivaju sudbinu. Ovo je tragedija za celo Arilje - kažu njihovi poznanici koji su ih videli samo par sati pre nego što se Ariljem proširila vest o smrti dvojice konobara.

Mileta Sarić ubio  troje, pa se obesio

Mileta Sarić ubio troje, pa se obesio | Foto: RAS

Drugi šok ovog meseca


Meštane Arilja zadesio je novi šok iako se još nisu oporavili od tragedije koja se dogodila u ovom gradu pre manje od mesec dana, kada je Mileta Sarić (58) ubio majku Slobodanku (75), a zatim i dve strine Kosaru (83) i Milenu (82). Početkom meseca, Mileta, koji je lečen na neuropsihijatriji od alkoholizma i protiv koga je u poslednje vreme podneto više prijava, zbog remećenja javnog reda i mira poubijao je članove svoje porodice, a potom se i sam obesio u dvorištu kuće.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP