Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ATRAKTIVNA NASLEDNICA SLUPALA SE AUTOMOBILOM

Džajinoj ćerki preti robija!

Autor: Ekipa Alo! | 27.05.2015 - 14:50:00h | Komentara: 5

Sanja Džajić, starija ćerka legendarnog fudbalera Crvene zvezde Dragana Džajića, mogla bi da završi na robiji ukoliko je osude za izazivanje saobraćajne nesreće u kojoj su povređene petogodišnja devojčica i njena majka!

Sanja Džajić

Sanja Džajić | Foto: Rajko Ristić

Udes se dogodio u nedelju u ulici Dragoslava Srejovića u Beogradu, nedaleko od Pravoslavnog bogoslovskog fakulteta. Atraktivna naslednica upravljala je automobilom BMW 116 i otpozadi se zakucala u vozilo koje se kretalo u istom pravcu, neposredno ispred nje, a u kojem su bile majka i ćerka. Od siline udarca oba automobila su pretrpela oštećenja, a devojčica i njena majka su zadobile povrede, pa su prebačene u Urgentni centar, gde im je ukazana pomoć. Devojčicu su lekari potom uputili na dalje lečenje u Dečju kliniku u Tiršovoj.

Sanja zabrinula oca:  Dragan Džajić

Sanja zabrinula oca: Dragan Džajić | Foto: RAS


Kako saznajemo, majka i ćerka, srećom, nisu zadobile teže povrede, ali će protiv Sanje Džajić nadležnom tužilaštvu biti podneta krivična prijava zbog izazivanja nesreće i ugrožavanje života ljudi.

Sagovornici „Alo!“ objašnjavaju da je za ovo krivično delo predviđena kazna do tri godine zatvora, ali da je starija Džajina ćerka udes izazvala najverovatnije iz nehata, zbog čega bi mogla da se suoči sa novčanom kaznom ili kaznom zatvora do jedne godine.

Sanja upravljala  autom BMW 116

Sanja upravljala autom BMW 116


Sanja Džajić više puta je dosad dospevala u medije, ali uglavnom zbog svog atraktivnog izgleda. Još dok je bila na studijama, pošla je stopama mlađe sestre Dragane i otisnula se u svet manekenstva, a svojom lepotom i oblinama obe su privlačile pažnju muškaraca gde god se pojave. Mediji su pisali i kada je prošle godine, posle samo nekoliko meseci stažiranja, navodno dobila posao u komercijalnom sektoru na Aerodromu „Nikola Tesla“ i platu od oko 90.000 dinara. Prethodno je iz ove firme saopšteno da ona radi po ugovoru o privremenim i povremenim poslovima, navodeći da je Sanja master ekonomije i menadžmenta i tečno govori tri svetska jezika.
Poslednji komentari
  • dusko Vreme: 27.05.2015 15:11h

    Nece njoj nista biti, te kazne otprilike samo vaze za " obicne smrtnike "

  • goran NS Vreme: 27.05.2015 16:14h

    cale (dzaja) je dobar sa master tomom (amnestija) tako da ...

  • babujka Vreme: 27.05.2015 16:35h

    Ma sredice to tata sa vezama i nece biti ni osudena ni novcano kaznjena

  • Jovica Vreme: 27.05.2015 18:55h

    Tako je "dusko" , kazne su za nas obične smrtnike, a ona umalo da pobije ljude iz "nehata".A za Master već nemam komentar.To je sramota ko danas nema Master.Svi moji seljaci neće da se vrate kad završe fakultet da nnebi kopali upišu Master.

  • advokat Vreme: 27.05.2015 19:52h

    za ovo se ne ide u zatvor. obični smrtnici ovo rešavaju oportunitetom (plaćanje novčanog iznosa u humanitarne svrhe bez krivičnog gonjenja) ne budite pakosni već realni

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP