Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

KRVAVI VIKEND NA PUTEVIMA U VOJVODINI

Izginulo troje mladih

Autor: Nikola N. Travica | 10.03.2013 - 22:58:00h | Komentara: 8

Na putevima u Vojvodini je tokom vikenda poginulo troje mladih ljudi, a petoro teško povređeno u dve saobraćajne nesreće koje su se dogodile u razmaku od sat vremena!

Vozač „reno megana“ je najverovatnije  pijan izazvao udes

Vozač „reno megana“ je najverovatnije pijan izazvao udes

Novosađanka Tijana Simov (22) je izgubila život u nesreći koja se dogodila oko jedan sat posle ponoći u noći između subote i nedelje, na Futoškom putu kod Satelitske pijace u Novom Sadu. Do tragedije, u kojoj su teško povređeni Bojana Simov (18) i Pavle M. (19), došlo je kada se automobil „reno megan“, kojim je upravljao Nemanja Šušić (22), zakucao u drvo.

Prema nezvaničnim informacijama, mladić je vozio pod dejstvom alkohola! U drugoj stravičnoj nesreći koja se dogodila oko 2. 15 na lokalnom putu Zmajevo - Bačko Polje pogunuli su Marko Š. (28) i Vanja P. (24) iz Bačkog Dobrog Polja, dok su Milica P. (24), M. B. (32) teško povređeni, kao i Julka J. (23) koja je u nesreći povredila kičmu i lekari se bore za njen život!

Sestre Tijana  i Bojana Simov

Sestre Tijana i Bojana Simov

Vozilo „opel korsa“ koje je, kako saznajemo, vozio Marko Š. je iz za sada nepoznatih razloga prešlo u suprotnu kolovoznu traku, zakucalo se u drvo i zapalilo. Marko Š i Vanja P., koja je sedela na mestu suvozača, preminuli su odmah, dok je Julka J. sa teškim povredama primljena u Klinički centar Vojvodine.

„Devojka je smeštena u jedinicu intenzivne nege u Urgentnom centru, ima teške povrede kičme i životno je ugrožena“, rekla je Jelena Jurišin, portparol te zdravstvene ustanove. Ona je izjavila i da se Pavle M., koji je povređen u saobraćajnoj nesreći na Futoškom putu,nalazi na intenzivnoj nezi.

Vozilo kojim je upravljao Marko Š. se zakucalo u drvo i zapalilo

Vozilo kojim je upravljao Marko Š. se zakucalo u drvo i zapalilo


- Kod muškarca P. M. su konstatovane teške telesne povrede, životno je ugrožen i zadržan je u jedinici intenzivne nege. Kod devojke B. S. su, takođe, konstatovane teške povrede i ona je nakon pregleda i ukazane pomoći zadržana u jedinici poluintenzivne terapije – rekla je Jurišin.
Poslednji komentari
  • Ana Vreme: 11.03.2013 00:54h

    Strava i uzas! Dokle ce mladi ljudi ginuti u Srbiji? Novi Sad je pogotovo postao grad smrti! ima li spasa i nade??? Jadni ljudi!

  • karalaki Vreme: 11.03.2013 06:06h

    ulepša mi jutro.

  • rade Vreme: 11.03.2013 09:37h

    Sve dok u ovoj drzavi ne bude reda i zakona, nazalost ovakve ce se stravicne stvari i dogadjati. Ko je odobrio da ovoliko lokala radi posle ponoci, zasto su cene tako niske posle ponoci i dokle ce mame i tate da finansiraju nocne provode a kukaju kako nemaju posla i nemaju sredstava da prezive do kraja meseca!!! ???

  • Ira Vreme: 11.03.2013 11:20h

    Ne razumem, zašto sobraćajna policija ne kontroliše vozače vikendom na izlazu iz gradova i vozače pod uticajem alkohola ne sprovodi u pritvor? Zašto se ne oduzimaju vozačke dozvole zbog brze vožnje? Akcija policije vikendom treba da bude preventivna, na svim mestima. Samo tako sačuvaćemo živote .

  • Tužna mama Vreme: 11.03.2013 14:41h

    15,07,2012 god, U TRENU NEČIJE NEPAŽNJE IZGUBILA SAM SINA OD 26god. NIJE VOZIO/ BIO JE UČESNIK U SMISLU SUVOZAČA-SA POZNANIKOM NA MOTORU.../ POZNANIK NAPALIO 200 na SAT, IZLETEO IM IZ SUPROTNOG SMERA ČOVEK SA AUTOM..... I ODLETE MOJ /nedužni/ SIN U VEČNOST! OVA DVOJICA VOZAČA ...DOBRO...TAKO I OVE DECE VIŠE NEMA...A RODITELJI...DA NIKO KO IMA DECU NE DOŽIVI ONO ŠTO SAM JA I MNOGI..RODITELJIMA SAUČEŠĆE A NJIHOVIM MLADIM DUŠAMA DA IH ANDJELI ČUVAJU!. SLAVA IM!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP