Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

PORODIČNA TRAGEDIJA

Izgubila unuka, ostala i bez sina

Autor: D. Ćuruvija | 01.08.2014 - 07:59:00h | Komentara: 2

Nikola Marinković (24) iz Ćuprije, koji je teško povređen u ponedeljak u teškoj saobraćajnoj nesreći u Makedoniji, preminuo je prekjuče oko 14.45 u Urgentnom centru u Skoplju, rečeno je „Alo!“ u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Slomila je tuga: Divna Marinković

Slomila je tuga: Divna Marinković

- Nažalost, i pored truda lekara, Nikolino stanje se nije poboljšavalo. On je imao teške povrede glave i tela, grudnog koša, i od nesreće se nije budio iz kome - rekao je sagovornik iz ovog zdravstvenog centra, i dodao da je o svemu obaveštena Ambasada Srbije u Skoplju.


Njegovo telo je poslato na obdukciju, a lekari Instuta za sudsku medicinu u Skoplju su u međuvremenu utvrdili i da je smrt Nikolinog osmomesečnog bratanca Andrije Marinkovića krvarenje u mozgu.

Vest o gubitku najmlađeg sina Divni Marinković (65) saopštili su prekjuče po podne u Ćupriji, a nesrećna žena od tada ne ustaje iz kreveta.

Nije se budio iz kome: Nikola

Nije se budio iz kome: Nikola


- Legla je u krevet. Ništa nas ne pitajte. Ne dajemo nikakve izjave - rekla nam je Milena, Divnina snaja, supruga njenog najstarijeg sina Aleksandra (35).
Prijatelji porodice Marinković kažu da su verovali da će Nikola izvući.

- Bio je jak, zdrav, sportista. Trenirao je fudbal. Ne znamo kako će njegovi ovo da podnesu. Divna kuka za malim unukom Andrijom, a sada će je dotući Nikolina smrt. U Skoplju je dole Divnin najstariji sin Aleksandar i suprug Miroljub, koji ih izveštavaju o svemu - rekli su nam Nikolini prijatelji.

U Urgentnom centru u Skoplju i dalje se nalazi Marija Marinković (30), majka malog Andrije, kojoj je u nesreći polomljena kičma. Njen stariji sin Matija (5) nalazi na odeljenju dečje hirurgije u Skoplju, i on je van životne opasnosti. Dragan Marinković (34), glava porodice, koji je bio za volanom „škode fabije“, nastoji da ostane pribran i da pomogne supruzi i starijem sinu.

Tužilaštvo u Kavadarcima vodi istragu protiv Rajka Radojkovića (21) iz Niša, koji je osumnjičen da je izazvao nesreću. On je prekjuče pušten iz bolnice i nalazi se u mestu Negotino, a od njega su oduzeta sva lična dokumenta. Zabranjeno mu je da napušta zemlju dok ne stignu rezultati istrage, kada će biti odlučeno da li protiv njega biti pokrenut krivični postupak i određen pritvor. U makedonskom ministarstvu pravde nam je rečeno da se prikupljaju sva dokumenta o nesreći i da će naknadno biti odlučeno hoće li postupak biti vođen u Srbiji.

Pokajao se na Fejsbuku

Pokajao se na Fejsbuku

Radojković: Za sekundu si priča, za sekundu si ubica


„Sekunda je sve i promeni mnogo toga, za sekundu si priča za sekundu si ubica! Žao mi je!“ Ove reči na svom Fejsbuk profilu preksinoć, oko 19 časova, napisao je vozač „forda fijeste“ Rajko Radojković (21) iz Niša, koji se sumnjiči da je nepropisnim preticanjem u Makedoniji izazvao stravični sudar. Nakon kratke ispovesti, on je nacrtao i simbol uplakanog smeška, kako bi pojačao reči žaljenja.
Ovo je bio ujedno i njegov poslednji post na njegovom Fejsbuk profilu, jer je juče ujutro, oko 10 časova, ugasio profil.

Poslednji komentari
  • zika Vreme: 01.08.2014 11:49h

    decko kaze za sekundu se sve promeni,e nije za sekundu,siguran sam da nije prvi put preticao na punoj liniji,a kad se vozi tako,nije pitanje da li ce da se desi,vec kada,ta sekunda o kojoj prica je povezanasa celim nacinom zivljenja,vaspitanjem,licnosti,obukom,jer ne pretice sa slucajno na punoj liniji,a jos manje traje sekundu

  • Mita Vreme: 01.08.2014 18:49h

    Ja se samo nadam da Radojković više nikada u životu neće voziti auto i da će mu biti oduzeta dozvola za stalno.Preticanje na punoj liniji,sa 2 života ugašena,zaslužuje da takav čovek više nikada ne sme da vozi auto u životu...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP