Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

DRAGAN MARINKOVIĆ, OTAC BEBE STRADALE U MAKEDONIJI

„Jurio je kao metak!”

Autor: D. Ć. | 05.08.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

“Nisam mogao da izbegnem sudar. Vozač “fijeste” je jurio kao metak i iznenada je izleteo u moju traku dok je preticao kamion. Vozio je brzo, sigurno 100 ili 150 na sat, iako je na tom delu puta dozvoljena brzina 80 kilometara na čas.

Porodica uništena za trenutak: Mesto nesreće

Porodica uništena za trenutak: Mesto nesreće | Foto: RAS

Pokušao sam da izbegnem nesreću i skrenuo sam ulevo, a onda se desio sudar”, ispričao je juče za “Alo!” Dragan Marinković (34), koji je pre nedelju dana u strašnom udesu u Makodeniji izgubio osmomesečnog sina Andriju i brata Nikolu (24).


Dragan kaže da je Rajko Radojković (21) iz Niša pri punoj liniji preticao kamion i da nije bilo šanse da se izbegne nesreća.

- Kada sam izašao iz automobila, rekao sam mu: “Da li si ti normalan, čoveče?”, a on mi je odgovorio: “Ne znam”. Delovao mi je drogirano.
Izvukao sam decu i suprugu iz auta jer se dimio i bio je pun gasa i benzina, a zatim sam sa jednim čovekom uspeo da izvučem brata Nikolu. Ležali su na putu i sigurno smo ceo sat čekali da dođe Hitna pomoć. Kasnije sam bio u istoj bolnici sa Milicom Novović (19) iz Frankfurta, Radojkovićevom devojkom, koja mi je rekla da je on žurio u Srbiju jer više nije imao makedonske denare - dodaje Dragan, koji je u Skoplju uz suprugu Mariju (30), kojoj je polomljena kičma, i sina Matiju (5), kome je polomljena noga.

Dragan kaže da je pored njih prošlo nekoliko vozila, ali da se vozači nisu zaustavili da im pomognu! On moli sve očevice nesreće da se jave kako bi pomogli da se rasvetli tragedija. Pre svega apeluje na vlasnike sivog ili plavog BMW-a beogradskih tablica, koji su prevezli bebu u Hitnu pomoć, da mu se jave.
Poslednji komentari
  • asdf Vreme: 05.08.2014 11:53h

    A da ti nije delovao kao neko kome se upravo desio udes?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP