Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NESREĆA

Kaje se zbog smrti druga

Autor: B. Janačković | 04.12.2012 - 08:45:00h | Komentara: 0

Maloletni Dušan P. (17) iz Radevca kod Aleksinca, koji je bio za volanom “fijat punta” prilikom saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo Stefan Stevanović (15), kako “Alo!” saznaje, u teškom je psihičkom stanju i kaje se zbog kobne noći. On je priveden zbog sumnje da je 1. decembra na lokalnom putu u aleksinačkom selu Gradetina izazvao nezgodu tako što je usled neprilagođene brzine sleteo vozilom sa puta i zakucao se u drvo, a nakon saslušanja u Višem sudu u Nišu pušten je da se brani sa slobode.

Stradao na licu mesta: Stefan Stevanović (15)

Stradao na licu mesta: Stefan Stevanović (15)

Nastradali Stefan danas će biti sahranjen na seoskom groblju u Radevcu. Osim njega, u udesu je njegova sestra Sandra (17) zadobila teške telesne povrede, dok su lakše povređeni Tamara M. (17), Miloš R.(17), Katarina M.(17) i sam Dušan.


Majka Jasmina sa slikom sina

Majka Jasmina sa slikom sina |

Foto: Kostadin Kamenov

- Dušan je unezveren i nikako ne mogu da ga smire! Poginuo mu je najbolji drug, kaje se, žao mu je... On je inače odličan učenik i primeren mladić i do sada nije imao nikakvih problema sa zakonom. Nakon udesa, prilikom alkotestiranja nije utvrđeno prisustvo alkohola u krvi, ali je uzeta i krv za analizu - kaže naš sagovornik blizak istrazi.

Kako nezvanično saznajemo, Dušan P. je rekao da je bez očevog znanja uzeo automobil.

Budući da se radi o maloletniku koji je i sam povređen u udesu i da prvi nalazi pokazuju da nije bio pijan, sud je našao da nema potrebe da mu se odredi pritvor, ali će se protiv njega voditi postupak pred sudijom za maloletnike zbog sumnje da je izvršio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Sestra nastradalog mladića Sandra S. (17) oporavlja se na Dečjoj klinici od preloma zadobijenih u sudaru i, kako saznajemo, na zahtev roditelja biće otpuštena iz bolnice da bi danas prisustvovala sahrani.

Mesto nesreće

Mesto nesreće

- Još joj nismo rekli da joj je brat nastradao, ali ćemo morati to da učinimo. Upravo sam pošao do nje u Klinički centar u Niš da joj to kažem - kratko je rekao za “Alo!” Srđan Stevanović, otac nastradalog mladića.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP