Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

PORODICA I PRIJATELJI ŠOKIRANI POGIBIJOM SUPRUŽNIKA IZ ČAČKA

„Kako da Maši kažemo gde su joj mama i tata?“

Autor: VLADIMIR NIKITOVIĆ | 01.07.2014 - 07:02:00h | Komentara: 3

„Kako da Maši kažemo gde su joj mama i tata? Kako da joj objasnimo da ih nikada više neće videti?“ Ova, kroz plač postavljena pitanja rodbine i prijatelja glasno su odjekivala dvorištem porodične kuće u Kulinovačkom polju u kojoj su živeli Draško Jokić (33) i Aleksandra Radivojević (24), supružnici koji su u nedelju po podne, vozeći se na motoru, poginuli u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Mojsinja na Ibarskoj magistrali.

Aleksandra Radivojević i Darko Jokić sa ćerkicom

Aleksandra Radivojević i Darko Jokić sa ćerkicom

Članovi porodice koji su u dvorištu Draškove i Aleksandrine kuće primali saučešće kažu da od njihove trogodišnje ćerkice Maše još kriju da su joj roditelji nastradali.


- Stalno pita gde su joj mama i tata, a mi ne znamo šta da joj odgovorimo, pa kažemo na putu. Ona je bila plod njihove bezgranične ljubavi. Ironija je što su Aleksandra i Draško na motoru proputovali čitavu Evropu, a nastradaše pred kućom. Niko više nema niti reči niti suza - kažu rođaci.
.

Sudar je bio strahovit: Mesto nesreće

Sudar je bio strahovit: Mesto nesreće

- Nismo vozili prebrzo, niti je bilo bilo kakvog divljanja ili ludiranja na putu. Draško i Aleksandra su bili na začelju. Ja sam bio na čelu i u jednom trenutku Draško je dodao gas i pretekao čitavu kolonu. Prešao je u levu stranu, a ja sam video da mu velikom brzinom u susret ide sivi auto. Mislio sam da će uspeti da odreaguje i da se vrati na svoju stranu kolovoza, ali je tada došlo do direktnog sudara koji je bio stravičan - priseća se jedan od bajkera Zvonko Milošević.

On dodaje da mu nije jasno zbog čega je Draško naglo dodao gas, jer, kako ističe, to nikada nije imao običaj da radi, pošto je bio pažljiv i umeren vozač.

Nije im bilo pomoći

Kada su se zaustavili sa strane, motociklisti su prišli mestu nesreće i videli zastrašujući prizor.


- Raskomadani delovi Draškovog tela bili su rasuti po čitavoj magistrali. Bilo mi je jasno da je mrtav, pa sam pritrčao Aleksandri, koja je ležala na kolovozu. Delovalo je kao da je živa, ali kada sam bliže prišao, shvatio sam da je oblivena krvlju i da ni za nju nema nade. Nikada mi teže u životu nije bilo - priča Milošević.

Poslednji komentari
  • Мирослав, Крагујевац Vreme: 01.07.2014 12:03h

    Нема ату како, мора се и тачка, до седме године то мора да се уради, све после тога су последице веће... нажалост, тако је, како је...

  • Dobrivoje crnotravac Vreme: 01.07.2014 13:46h

    Mladi ljudi, Desila se tragedija i nema nazad. Nek počivaju u miru. Jadno dete, pre ili kasnije moraće da se suoči sa tim , moraće da mu se kaže, a deca i u tim godinama sve razumeju. Tuga do neba.

  • velja Vreme: 01.07.2014 21:49h

    žalosno i više od toga.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP