Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ZAVRŠNE REČI DUŠANA JOVANOVIĆA (19) NA SUĐENJU ZA SAOBRAĆAJKU NA ADI HUJI

Kriv sam za smrt svojih prijatelja

Autor: M. Dudvarski | 24.06.2015 - 15:00:00h | Komentara: 4

Dušan Jovanović (19), koji je optužen da je vozeći BMW izazvao nesreću na Adi Huji kada su poginuli Anastasija Stajić (16), Nemanja Antić (18) i Miloš Janković (20), u svojoj završnoj reči u Višem sudu rekao je da prihvata krivicu i da se kaje za sve što se dogodilo. Presuda je zakazana za ponedeljak.

Nesreća na Adi Huji

Nesreća na Adi Huji | Foto: Goran Srdanov

- Anastasija, Nemanja i Miloš zauvek će biti u mom srcu. Molim njihove porodice za oproštaj, iako znam da to nije moguće. Njima sam naneo stravične posledice, kao i mojoj porodici. Ova tragedija će me pratiti kroz čitav život. Kada se ova nesreća dogodila, već sam kažnjen - rekao je Jovanović, dok su njegovi otac i majka, kao i članovi porodica nastradalih plakali.


Tužilac Jasmina Stanković je istakla da sud treba da kazni Jovanovića jer je on pijan vozio 111 kilometara na čas, i to bez dozvole. Ona je navela da mu to nije prvi put i da je Jovanović više puta kažnjavan prekršajno, a jednom čak i krivično, zbog nepoštovanja saobraćajnih propisa.

Dušan  Jovanović

Dušan Jovanović


- Ništa od toga nije vredelo, sve do 22. novembra 2014, kada su poginuli Anastasija, Nemanja i Miloš. Predlažemo sudu da Jovanovića kazni po zakonu - rekla je tužilac Jasmina Stanković, dok je advokat optuženog Zoran Perović „molio porodice za oproštaj, a sud za milost“.

- Jovanović se iskreno kaje. Treba reći da put nije bio označen. Dušan jeste vozio bez dozvole i bio je pod dejstvom alkohola. Međutim, da je taj put bio obeležen, do nesreće ne bi došlo - rekao je advokat Jovanovića, kome preti maksimalna kazna od 12 godina zatvora.

Nesreća se dogodila 22. novembra prošle godine. Jovanović je uspeo da se spase, kao i Milica Jokić (18) i Luka Višnjić (18), sin poznate novinarke Olje Bećković.
Poslednji komentari
  • Aliki Vreme: 24.06.2015 15:38h

    Zavrsna rec advokat i njegova VRH KOMEDIJE. Put nije obelezen, trt, mrt. A sto je vise puta kaznjavan, sto je vozio bez dozvole, sto je bio pijan. Bitnije da put nije obelezen, boze, boze, oprosti i sakloni Advokatima, oni ne znaju sta rade i pricaju. Dzabase sad kajes, posle j...., nema kajanja. To sto se ti kajes, sto ces provesti 5-6 godina u zatvoru, jer toliko ces dobiti maximalno garantujem, nista nije vazno od toga da si zajedno sa tvojim roditeljima bahat, nevaspitan, bezobziran, bezobrazan, licemeran.

  • ledilo Vreme: 24.06.2015 16:10h

    12 Godina za 3 života...

  • aldin Vreme: 24.06.2015 17:56h

    I cela srbija zbog pijandure treba da ima probne dozvole 2godine

  • Eh mladosti Vreme: 24.06.2015 20:43h

    Lako je suditi drugima i pozivati na linč, samo on zna kako mu je. "Ko je od vas bez greha neka prvi baci kamen" davno je zapisano! Zaboravili smo na Boga zato nam i jeste ovako. Eh mladosti moja tugo...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP