Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

PODNETA PRIJAVA PROTIV MARKA KRKOBABIĆA (21) ZBOG UDESA

Krkinom unuku
preti godina zatvora!

Autor: B.J. | 09.08.2013 - 13:22:00h | Komentara: 4

Protiv Marka Krkobabića (21), unuka potpredsednika Vlade Srbije Jovana Krkobabića (82), podneta je krivična prijava zbog izazivanja saobraćajne nezgode u kojoj je u utorak lakše povređena devojčica Mirjana M. (13), saznaje „Alo!“. Policija je podnela prijavu u redovnom postupku, što znači da će se Krkobabić braniti sa slobode. Utvrđeno je da nije na vreme uočio pešaka koji mu je došao sa leve strane.

Marko Krkobabić

Marko Krkobabić | Foto: facebook

- Za sada je poznato da je alko-testom utvrđeno da Krkobabić nije bio pijan u trenutku nezgode, dok brzina kojom se kretao nije utvrđena, međutim, činjenica da nije uočio devojčicu na vreme dovoljna je za podnošenje krivične prijave. Nije podneta prekršajna, već krivična prijava jer se na osnovu podataka o nezgodi može zaključiti da je mogao da uoči pešaka, zaustavi vozilo i propusti devojčicu, iako je činjenica da je ulicu prelazila van pešačkog prelaza - kaže naš izvor blizak istrazi.

U pitanju je nehat, tako da ukoliko se utvrdi da je Krkobabić kriv, preti mu novčana kazna ili do godinu dana zatvora. Da podsetimo, Krkobabić se u utorak oko 15 sati svojim džipom „patriot“ kretao ulicom Jurija Gagarina, a devojčica je u blizini „Delta sitija“ pokušala da pretrči ulicu van prelaza. Ona je istrčala s leve strane džipa, koji joj je srećom samo zakačio ivicu stopala i okrznuo je po nozi. Uplašeni vozač je zaustavio džip nekoliko metara dalje i izašao kako bi ukazao pomoć devojčici. Ona je sela na asfalt i žalila se na bol u stopalu. Uskoro je stigla Hitna pomoć, koja je devojčicu prevezla u bolnicu u Tiršovoj, gde su konstatovane oguljotine na nozi i istegnuće butnog mišića, nakon čega je puštena na kućno lečenje. Sam Krkobabić je policiji izjavio da se devojčica stvorila iznenada i da nije uspeo da primeti odakle je došla.

Nakon pregledanja policijskog izveštaja o saobraćajnoj nezgodi, tužilac je juče odlučio da se podnese krivična prijava protiv Krkobabića. Marko Krkobabić sin je Nebojše Krkobabića, mlađeg sina Jovana Krkobabića (82), potpredsednika Vlade Srbije i predsednika Partije ujedinjenih penzionera.
Poslednji komentari
  • tihivuk Vreme: 09.08.2013 14:10h

    Pisi propalo.Onaj u Novom Sadu ubio dete i dobio godinu i po,a ovaj godinu za laksu povredu,LAKRDIJA od "zakona" Pa ne spominje se dzaba u svakom tekstu da je doticni unuk od... Samo neka pocne da cmizdri pred sudijom i "gorko" se pokaje mozda dobije i odstetu za dusevni bol za uznemiravanje od strane medija???

  • zoran Vreme: 09.08.2013 21:20h

    Dvadeset jednu godinu, a u dzipu... Jeli ti to deda kupio?

  • md Vreme: 10.08.2013 10:15h

    hahaha

  • mr.burns from simpson's Vreme: 10.08.2013 11:59h

    pishe da mu je dzip mamin. verovatno je dete krenulo sa cegerom po piljarluk..a za izjavu chiji je unuk ja bi mu dodao josh godinu, tako se radi na zapadu;to se vodi pod prekrshajem; pokushaj uticanja na organe zakona

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP