Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

KOMŠIJE U ŠOKU NAKON POGIBIJE MILJANE (49) I ĐURAĐA (18) POPOVIĆA

Lekari biju bitku za život oca i sina!

Autor: Milan Dudvarski | 02.07.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Nakon teške saobraćajke koja se dogodila na Ibarskoj magistrali, u kojoj su poginuli Miljana Popović (49) i njen stariji sin Đurađ (18), lekari još biju bitku za život njenog supruga Vladimira i petogodišnjeg Bogomira. Oni su posle nesreće vozilom Hitne pomoći prevezeni u beogradski Urgentni Centar.

Užas na Ibarskoj:  Desni deo „dačije“ u sudaru je potpuno raznesen

Užas na Ibarskoj: Desni deo „dačije“ u sudaru je potpuno raznesen

- Dečak je u šok sobi, u teškom je stanju i životno je ugrožen. Muškarac je stabilno, ali i dalje pratimo njegovo zdravstveno stanje - rečeno nam je u Urgentnom.


Saobraćajka se dogodila prekjuče oko 20 časova na delu magistrale između Stepojevca i Šiljakovca, u smeru ka Beogradu, kada su se vozeći “dačiju“ zakucali u kamion. Njihove komšije u beogradskom naselju Palilula još ne mogu da poveruju u tragediju koja je zadesila ovu porodicu.

- Otišli su uz bučan smeh. Svi su bili veoma radosni što idu na odmor. Udes koji se dogodio je velika tragedija. Miljana je bila izvanredna žena, a njen sin Đurađ veoma drag mladić koji je nedavno postao punoletan. Nadam se da će se mali Bogomir i njegov otac Vladimir izvući i ponovo doći u naš komšiluk - rekla je prva komšinica porodice Popović u ulici Pane Đukića.

Neizvesnost: Doktori  neprestano prate stanje povređenih

Neizvesnost: Doktori neprestano prate stanje povređenih | Foto: Vesna Lalić


Zoran Šuša, predsednik kućnog saveta zgrade u kojoj je porodica Popović prvo živela u Husinskih rudara na Karaburmi, kaže da su oni uvek bili spremni da pomognu u svim pitanjima.

- Vladimir je elektro-inžinjer i radi u “Politici” kao šef IT sektora, dok je Miljana arhitekta i radila je u Gradskoj skupštini. Oni su prodali neku zemlju u Lazarevcu i kupili stan u ulici Pane Đukića. To su uradili kako bi kupili veći stan jer su dobili malog Bogomira. A ovaj stan u Husinskih rudara je trebalo da dobije Đurađ kada završi školu - rekao je Šuša.

Podsetimo, vozilo u kojem su se nalazili Popovići je nedaleko od benzinske pumpe “Eko“ prešlo u suprotnu traku i direktno udarilo u šleper. Tačnije, kamion iz Novog Pazara je prednjim desnim delom razneo bočni desni deo automobila.

- Zašto je vozilo prešlo u suprotnu traku, još nije utvrđeno - navodi izvor “Alo!” blizak istrazi.
Očevici koji su se zatekli u blizini nesreće kažu da je od siline udarca “dačija“ sletela s Ibarske i zaustavila se iza kamiona, a stvari i torbe su poispadali iz uništenog automobila.

Komšije u  neverici

Komšije u neverici | Foto: Aleksandar Dimitrijević


- Vozač teretnjaka je, kako sam video odavde, pokušao da izbegne nesreću. Međutim, nije mogao dovoljno da se skloni, jer bi se prevrnuo da je više sišao sa puta. Zbog toga je automobil i udario u prednju desnu stranu kamiona - ispričao je jedan od njih nakon nesreće.

Miljana, koja je sedela na mestu suvozača, preminula je još u smrskanom automobilu, kao i njen sin, koji je sedeo iza nje. Vladimir, koji je upravljao automobilom i njegovo petogodišnje dete, koje je sedelo na zadnjem sedištu iza njega, zadobili su teške povrede.

Na mesto događaja morali su da dođu i vatrogasci, koji su pomogli u izvlačenju tela nastradalih, a zbog ove nesreće stvorile su se kilometarske kolone u oba smera.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP