Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SAOBRAĆAJNA NESREĆA

Marija i dalje u teškom stanju

Autor: M. D. | 22.07.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Marija Milošević (31) iz Smedereva i njen suprug Ivan Vasić (34), koji su povređeni u saobraćajnoj nesreći u Tunisu kada se džip prevrnuo tokom povratka sa izleta u Sahari i dalje se nalaze u privatnoj klinici “Les Oliviers”, u Susu i njihovo zdravstveno stanje je stabilno.

Marija i Ivan

Marija i Ivan

- Nažalost, zdravstveno stanje putnice Marije Milošević je i dalje vrlo teško. Od prijema u pomenutu kliniku, tokom njene hirurške intervencije i sada perioda intenzivne nege, o našoj putnici brine odličan tim lekara, ali nismo uspeli da dobijemo značajnije prognoze u vezi sa njenim oporavkom - navela je Ana Vukadinović, komercijalni direktor agencije “Sanlajn Travel”.


Partnerska agencija koja realizuje izlete i transfere za “Sanlajn” u Tunisu priložila je garanciju za plaćanje troškova lečenja putnika i snosiće nadalje sve neophodne troškove njihovog lečenja u Tunisu, smeštaja, a potom i prevoza za Beograd.

- Trenutno se bavimo organizacijom najboljeg medicinskog avio-prevoza da bismo, onda kada putnica bude spremna za povratak, učinili to na najbolji i najbezbedniji način - navedeno je u turističkoj agenciji.
 
Poslednji komentari
  • Niki Vreme: 23.07.2014 12:30h

    Ne zelim nikom nista lose, ali ici u stranu zemlju a ne uplatiti osiguranje od tricavih 10 evra je zaista zalosno, a posle ako se desi nesto lose ko je kriv i ko ce da plati? Traze pomoc od drugih, a nisu mogili da uplate osiguranje pa im kriva agencija ... Zaista ne shvatam takve ljude treba uvesti obavezno placanje osiguranja. Nadam se da ce se Marija brzo oporaviti, i mislim da ce bar malo oni koji do sad nisu uplacivali osiguranje shvatiti da ipak treba da ga uzmu. Jer bolje je imati pa ne iskoristiti nego nemati a pomoc vakm je potrebna.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP