Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NEVEROVATNA ODBRANA:

Mislio sam da me Čume gađao!

Autor: I. M. | 17.01.2015 - 07:00:00h | Komentara: 3

Vozač iz Surčina Danilo Vukovljak (57), koji je u ponedeljak pregazio Saru Marjanović (17) i Milicu Spirić (17) u Skopljankoj ulici, a zatim pobegao, izneo je sinoć pred tužiocem neverovatnu odbranu.

Danilo Vukovljak

Danilo Vukovljak | Foto: facebook

Kako „Alo!“ saznaje, on je izjavio da nije znao da je udario devojke, već je verovao da je njegovo vozilo pogodio džak sa peskom koji je iz svoje kuće bacio niko drugi do - Ljubiša Buha Čume!

Krivi ga za  nesreću:  Ljubiša Buha

Krivi ga za nesreću: Ljubiša Buha | Foto: RAS

 
Vukovljak je objasnio da je sa Buhom, koji mu je komšija, već 20 godina u svađi i da je bio ubeđen da je Buha, ili neko drugi, gađao nečim tvrdim, džakom ili ciglom, njegov automobil, jer je video i dve senke pored puta!

Činjenica da se Buha nalazi u pritvoru već tri meseca jer je napao suprugu Ivanu Tulović, Vukovljaku uopšte nije zasmetala dok je iznosio svoju verziju događaja.

Na pitanje tužioca zašto je automobil sakrio kod kuma u garaži, Vukovljak je objasnio da je to uradio kako bi oslobodio svoju garažu zbog slave koju treba da proslavi narednih dana.

Njegov kum Bojan P. (32) u čijoj je garaži pronažen Vukovljavkov "seat", kazao je tužiocu da on uopšte nije bio u kući kada su kola sklonjena, kao i da nije znao da su učestvovala u bilo kakvom udesu.

Nakon saslušanja tužilac je predložio da se Vukovljaku zbog sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti saobraćaja, odredi pritvor. Sudija za prethodni postupak Trećeg osnovnog suda uvažio je predlog i odredio mu pritvor do 30 dana. Kum Bojan P. je nakon saslušanja pušten iz pritvora gde je proveo 48 sati.

U daljem toku istrage saslušavaće se svodici i obaviti sva neophodna saobraćajna veštačenja.

Poslednji komentari
  • promilko Vreme: 17.01.2015 08:46h

    Celo sudstvo je smijurija i sp.dnja sa narodom pa što ne bi i ova izjava kao i mnoge(estradni porez i sl.).Ko je do sada od "poznatih" osuđen NIKO.

  • haha Vreme: 17.01.2015 11:07h

    Cume te gadjao iz zatvora?? haha

  • zeljko Vreme: 17.01.2015 14:06h

    mom komsiji u Surcinu kokoska polomila nogu,mora da je Cume.Dajte molim Vas dosta sa tim glupostima.Kad bi svaki covek u Srbiji isao u zatvor zato sto je viknuo na zenu, dali znate koliko bi zatvora trebalo da bude.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP