Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

TRAGEDIJA

Muftija “pežoom”
naleteo na majku
s blizancima!

Autor: J. Pterović - E. Sadiku | 02.10.2012 - 11:41:00h | Komentara: 0

Beogradski muftija Muhamed Jusufspahić (44) izazvao je juče ujutru saobraćajnu nesreću u Novom Beogradu kada je “pežoom 407” udario “tojotu” koja se prevrnula na krov, a u kojoj su bili majka i dvogodišnji blizanci. Majka Katarina A. (33), koja je bila u “tojoti” lakše je povređena, dok je jednom od njenih dvogodišnjih blizanaca isečena usna, saznaje “Alo!”.

Muftija Muhamed Jusufspahic

Muftija, pazi kako voziš!: Muhamed Jusufspahić | Foto: Beta

Jusufspahiću će, verovatno, kako saznajemo biti pisana krivična prijava zbog ugrožavanja javnog saobraćaja i preti mu do godinu dana zatvora.

- Prikočio sam pre rasksrnice. Nisam video automobil ispred sebe. Žurio sam na sastanak ... - ovako je izjavio saobraćajnoj policiji Jusufspahić.

Saobraćajna nesreća Muftije Jusufspahića

Saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovao i Muftija Jusufspahić | Foto: Dušan Gvozdenović

Prema prvim informacijama, beogradski muftija je vozio iz pravca ulice Jurija Gagarina prema ulici Đorđa Stanojevića. On se, nezvanično, nije zaustavio na znak “stop” već je prošao i naleteo na “tojotu” kojom je upravljala Katarina A. U vozili su takođe bili i dvogodišnji blizanci Viktor i Andrej koji su sedeli u svojim sedištima. Svedoci koji su videli nesreću kažu da se od siline udarca automobil prevrnuo na krov i da su se otvorili vazdušni jastuci.

Saobraćajna nesreća Muftije Jusufspahića

Desna bočna strana "tojote" najviše stradala | Foto: Dušan Gvozdenović

- Muftija je “pežoom” udario “tojotu“ desnom bočnom stranom što je prouzrokovalo prevrtanje automobila. Mislili smo da je u vozilu samo vozač, a onda smo čuli plač dece. Majka je nekako uspela da se izvuče iz automobila, a onda su ljudi priskočili u pomoć i podigli automobil na točkove. Tada su izvadili bebe. Jednom od dečaka bila je posečena usna dok je drugi prošao bez povreda - priča jedan od očevidaca neseće.

Majka i dvojica mališana vozilom Hitne pomoći prevezeni u Urgentni centar gde su pregledani.

Izjave o nesreći uzete su i od Katarine koja je rekla da je vozila svojom trakom i da je “odjednom videla automobil” koji ide na nju.

Saobraćajna nesreća Muftije Jusufspahića

Prednjina pežoa kompletno uništena | Foto: Dušan Gvozdenović

- Prema osumnjičenom, javno tužilaštvo može da preuzme institut odlaganja, ali uz prisanak oštećenog. To praktično znači da ukoliko osumnjičeni uplati određeni iznos u huminitarne svrhe javni tužilac odustaje od krivičnog gonjenja u celosti - kaže Damir Okanović, direktor Komiteta za bezbednost saobraćaja.

Muftija nedostupan

U nameri da saznamo više detalja o saobraćajnoj nesreći pozvali smo muftiju Muhameda Jusufspahića (44) , ali njegov telefon je bio nedostupan. Alko-testom je utvrđeno da nema alkohola u krvi.

- Ovde se svakodnevno događa po nekoliko nesreća. Pisali smo peticiju da se postavi semafor, ali nam je iz Grada odgovoreno da nema potrebe za time. S obzirom da nas niko ne shvata ozbiljno blokiraćemo raskrsnicu - kaže jedan od stanara ovog dela Novog Beograda.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP