Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

BURNA NOĆ U BEOGRADU

Muškarac izboden, drugi pretučen u vozilu GSP-a!

Autor: Tanjug | 26.01.2015 - 08:18:00h | Komentara: 0

Tokom noći u Beogradu su dve osobe teže povređene u dve tuče, a dogodila su se i dva saobraćajna udesa u kojima su dva lica povređena, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Napao suprugu  od koje se razvodi, a njen prijatelj je odbranio nožem

Tokom noći u Beogradu su dve osobe teže povređene u dve tuče, a dogodila su se i dva saobraćajna udesa u kojima su dva lica povređena, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.
Muškarac star oko 60 godina je oko 20.15 časova u Padinskoj skeli 96 zadobio je ubodnu ranu u predelu grudnog koša, odnosno dve ubodne rane nanete nožem, a prevezen je u KBC Zvezdara, rekla je Macura.
Muškarac star oko 58 godina je oko 20.25 časova pretučen je u autobusu na uglu ulica Nehruove i Jurija Gagarina i sa povredama glave i levog oka, gornje usne i oguljotinom lica prevezen je u Urgentni centar, istakla je portparol Hitne pomoći.
U saobraćajnom udesu oko 23.55 časova u Ugrinovačkoj ulici u Zemunu muškarac star oko 33 godine zadobio je razderotine u predelu temena i obraza, povredu skočnog zgloba, kazala je Macura.
Muškarac star oko 29 godina je u udesu oko 22 časa na uglu Višnjičke ulice i Slanačkog puta zadobio povredu glave, a prevezen je u Urgentni centar, navela je portparol Hitne pomoći.
Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 99 intervencija od kojih četiri na javnim mestima, a za protekla 24 sata 239 intervencija od kojih 36 na javnim mestima, precizirala je Macura.

U 53 udesa 19 osoba povređeno, a dva lica smrtno stradala

Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije, prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirane su 53 saobraćajne nezgode u kojima je 19 osoba povređeno, a dva lica su smrtno stradala. U Beogradu su evidentirane 33 saobraćajne nezgode u kojima je 12 osoba povređeno, a jedno lice je smrtno stradalo, saopštio je Auto moto savez Srbije.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP