Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NAPAD

Muškarac izboden nožem
u razbojništvu

Autor: Tanjug | 06.12.2012 - 07:13:00h | Komentara: 0

Jedna osoba je ubodena nožem u razbojništvu koje se dogodilo sinoć oko 19.45 časova u Ulici Milice Šuvaković na Galenici, rekla je Macura.

Muškarac star oko 46 godina zadobio je ubod nožem u nadlakticu, otok i modricu na glavi i prevezen je u Kliničko bolnički centar Zemun, kazala je Macura.

Nož

Muškarac uboden tokom razbojništva | Foto: foter.com (ilustracija)

Tokom protekle noći u Beogradu su se dogodila dva saobraćajna udesa u kojima su tri osobe povređene, od kojih jedna teže, dok je jedno lice ranjeno u razbojništvu nožem, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura.


Jedna osoba je teže povređena u saobraćajnom udesu koji se dogodio sinoć oko 23.15 časova na obilaznici oko Beograda u delu od Ostružničkog mosta ka Šimanovcima, rekla je Macura.
Muškarac star oko 24 godine, vozač, zadobio je težu traumu, razderotinu glave, povrede grudnog koša i stomaka, gubio je svest i prevezen je na odeljenje na reanimaciju Vojno-medicinske akademije, objasnila je Macura.
Dve osobe su povređene u saobraćajnom udesu koji se dogodio sinoć oko 23 časa kod isključenja sa novosadskog puta za Zagreb kod Kvantaške pijace, kazala je Macura.

Vožac star oko 30 godina zadobio je povredu glave i rasekotinu na temenu, dok je druga osoba, koja se nalazila na mestu suvozača, starosti, takođe, 30 godina, zadobila povrede oka i glave. Povređene osobe su prevezene na VMA, istakla je Macura.

Hitna pomoć je tokom protekle noći u Beogradu obavila 105 intervencija od kojih 16 na javnom mestu. Za protekla 24 sata obavljene su 244 intervencije od kojih 56 na javnom mestu, precizirala je Macura.
Tokom protekle noći pomoć lekara najčešće su tražili astmatičari, srčani bolesnici i osobe sa hipertenzijom, navela je Macura.
Macura je savetovala prilagođavanje vremenskim prilikama, nošenje adekvatne odeće i obuće, provetravanje prostorija u kojima se boravi.
Macura je, takođe, savetovala podizanje imuniteta, uzimanje limuna, meda, voća, povrća, toplih napitaka, čajeva, a tokom dana, kada poraste temperatura vazduha i polučasovne šetnje.
Osobama u razvoju Macura je savetovala pojačanu ishranu, a starijim ljudima umerenost u svemu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP