Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

POLICIJA:

Ne krijemo ubicu!

Autor: E. S. | 05.08.2014 - 07:02:00h | Komentara: 5

Bojan Jovanović, otac Luke Jovanovića, koji je preminuo pre nedelju dana nakon što ga je pokupio obesni vozač na Brankovom mostu, juče je po drugi put došao da protestuje na mesto zločina.

Bojan Jovanović, otac Luke Jovanovića

Bojan Jovanović, otac Luke Jovanovića | Foto: Goran Srdanov

Neutešnog oca, juče su, međutim, obišli Veselin Milić, načelnik beogradske policije, kao i Nebojša Marković, načelnik UKP-a. Oni su svoj dolazak objasnili željom da ocu prenesu da ih boli kada ga vide koliko pati, ali i da ga obaveste da su maksimalno angažovani na slučaju i da je samo pitanje vremena kada će počinilac nesreće biti lociran.


- Identifikovali smo marku vozila i sad radimo terensku pretragu po servisima. Voleo bih da mi verujete da činimo sve što možemo da pronađemo počinioca i da policija nikoga ne štiti - rekao je Veselin Milić. On je potom zamolio Bojana da zajedno odu do policijske stanice kako bi ponovo pregledali ceo predmet. Nebojša Marković je rekao da je došao kao građanin kako bi pružio podršku roditeljima.

- Došli smo da pružimo punu podršku i kao građani i kao ljudi. I sami smo roditelji. Ne bih da ulazim u objašnjenja šta smo sve uradili. Možda smo negde izmanipulisani, ali sve će pokazati istraga - rekao je Marković.
Poslednji komentari
  • Dragan Vreme: 05.08.2014 10:08h

    Možda smo negde izmanipulisani, ali sve će pokazati istraga - rekao je Marković. Šta bi to trebalo da znači ? Pa zar ta izjava policije sama po sebi ne budi neku sumnju ?

  • Dragan Vreme: 05.08.2014 10:14h

    Možda smo negde izmanipulisani, ali sve će pokazati istraga - rekao je načelnik ukp Marković. Šta bi to moglo da znači ? Pa zar sama ova izjava g. Markovića ne budi sumnju u regularnost istrage ? Mislim da se ipak ovde nešto krije .

  • Deda Vreme: 05.08.2014 11:29h

    Nije potrebno da mi građani upućujemi istražne organe kako da rade.Vozilo je Mini,zna se boja,zna se da je registrovano u Srbiji.Postoje li kompjuterski podaci o registrovanim Minijima u Srbiji postoje. Sve ostalo mi nije jasno.

  • olga Vreme: 05.08.2014 12:38h

    U Beogradu nema toliko crnih mini-morisa da se do sada nije moglo otkriti ko je zgazio momka.Očigledno je da opstrukcija ide iz policije;obzirom čime se sve bave srpski policajci ništa nije iznenađujuće.

  • gordana Vreme: 11.08.2014 17:51h

    Ne verujem policiji ni najmanje .

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP