Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

MAJKA NEMANJE ANTIĆA (18), KOJI JE NASTRADAO U NESREĆI NA ADI HUJI

„Nisam mogla da se odvojim od mrtvog sina”

Autor: E. Sadiku - M. Dudvarski | 25.11.2014 - 12:49:00h | Komentara: 4

“Nemanja mi je to veče rekao da ide da se vidi sa devojkom i to je poslednji put da sam ga videla i čula. Ujutru, kada sam ustala, gledala sam televiziju i videla vest da su tri mlade osobe poginule, kada je BMW uleteo u Dunav na Adi Huji, a nisam ni sumnjala da je moj mili Nemanja među njima.”

Nemanja Antić (18), Miloš Janković (20) i Anastasija Beba Stajić (16)

Nemanja Antić (18), Miloš Janković (20) i Anastasija Beba Stajić (16)

Nisam ni slutila da je moj sin bio u tim kolima i čekala sam da mi se javi. Spremila sam se i krenula na posao, ali su me nasred ulice sustigli Nemanjini drugovi i rekli da je on poginuo, kaže majka stradalog vaterpoliste

Ovo je za “Alo!” ispričala Milena Antić, majka nesrećno nastradalog Nemanje (18), sa kojim je poginula i njegova devojka Anastasija Beba Stajić (16) i njihov drug Miloš Janković (20), koji je bio zatvoren u gepeku BMW-a.


Sahrana u istom danu

Nemanja Antić biće danas sahranjen na Novom groblju u 14.30, dok će Miloš Janković biti sati i po vremena kasnije kremiran na istom groblju. Anastasija Stajić biće sahranjena na Bežanijskom groblju u četvrtak 27.11. u 14.30.

- Pomislila sam jadni li su roditelji te dece. Nisam ni slutila da je moj sin bio u tim kolima i čekala sam da mi se javi. Spremila sam se i krenula na posao, ali su me nasred ulice sustigli Nemanjini drugovi i rekli mi da je on poginuo. Sada sam ga videla na sudskoj medicini i poslednji put zagrlila i poljubila. Nisam mogla da se odvojim od njega - jedva je ispričala Milena, majka stradlog vaterpoliste.

Ona je navela da je ljuta na policiju koja joj do danas nije zvanično saopštila da joj je sin poginuo. Prema rečima prijatelja Anastasije i Nemanje, njih dvoje su duže vreme u vezi.

Ronioci su više sati  izvlačili tela troje  stradalih

Ronioci su više sati izvlačili tela troje stradalih | Foto: Goran Srdanov

- Sigurno znam da Miloš Janković nije na silu uguran u gepek, već da je on to dobrovoljno uradio, jer svi smo mi dobri prijatelji. Ne znam kako ćemo dalje bez Nemanje, Miloša i Anastasije, ali znam da je i Milici Jokić, Luki Višnjiću i Dušanu Jovanoviću još teže, jer su oni bili u automobilu u trenutku kada su im drugovi poginuli - rekao je za “Alo!” jedan od zajedničkih drugara.

Komšije porodice Dušana Jovanovića (19), koji je vozio automobil u kojem su poginuli njegovi drugari, kažu da Srđan i Božana, Dušanovi roditelji, ne mogu da dođu sebi jer su svi nastradali maltene odrasli kod njih u kući.

- Ta deca su bila nerazdvojna. Nisu izlazili jedni bez drugih i zato su Dušanovi roditelji pod velikm stresom i sedativima. U subotu kada su saznali za nesreću iz njihovog stana čuo se jeziv i bolan krik. Pomislili smo da se Dušanu nešto dogodilo, ali kada smo došli kod njih oni su nam rekli da su nastradali Dušanovi drugari odnosno njihova druga deca - rekla je komšinica.
Jovanoviću je određen jednomesečni pritvor i on se nalazi u teškom psihičkom stanju. Za počinjeno delo preti mu kazna do 12 godina zatvora.

Počivaj u miru, anđele

“Počivaj u miru, bebo. Saučešće porodici”, “Anđele mali, lepi... najlepši... Ovo nije trebalo da se desi...


Počivaj u miru... svi ćemo te pamtiti po osmehu... A Bog, Bog uzima najbolje i ako nije trebalo ovako da se završi... Saučešće porodici...”, “Bićeš u mom osmehu, uvek. Razredna”, samo su neke od poruka koje su ostavili prijatelji na njenoj Fejsbuk stranici.

Spasao se:  Luka Višnjić (20)

Spasao se: Luka Višnjić (20) | Foto: Fejsbuk

Oljin sin još u bolnici
Kako “Alo!” nezvanično saznaje, Luki Višnjiću (20), sinu novinarke Olje Bećković juče nije operisana nadlaktica u Kliničkom centru Srbije, koju je povredio prilikom izlaska iz “audija smrti”. On je sedeo na mestu suvozača, a nakon što je auto upao u Dunav, razbio je staklo i tom prilikom se povredio. Olja Bećković juče je samo kratko rekla da njen sin nije operisan i odbila je da dalje daje izjave.

Poslednji komentari
  • Voja Vreme: 25.11.2014 17:04h

    Bolje da se na vrene nije odvajala od njega pre ove tragedije.Nego, ovako, ajd u provod do zore, ljubi ga majka. Sutra ma nikad sutra nemaš obaveze. Zuji cele noći bez obaveza. Da je imao on ustati rano, pa naranio stoku, išao na posu nebi sad roditelji čupali kosu. Sad je kasno.

  • Sladjan Vreme: 25.11.2014 19:50h

    Sram bilo ovog Voju za takav komentar!!! Ma ti se nisi provodio i sav si u obavezama?! Ova zemlja izgleda ovako zato što su sve vredni radnici i tako od 18-te. Da li ti imaš decu?! Da imaš decu u tim godinama, sigurno tako ne bi komentarisao. Za takvu tragediju, ako si čovek, a ne zver, mogu samo suze da ti idu i ne možeš osuđivati nikog! Još jednom, sram te bilo i pitam se kako su samo mogli ovi iz Alo-a da objave ovaj komentar "u skladu sa pravilima"!

  • Emily Vreme: 26.11.2014 00:53h

    Gospode Boze! Svaka bi se normalna osoba rasplakala citajuci o ovim jadnim roditeljima koji su izgubili ono najmilije u zivotu." I kamen bi proplakao", kako se u narodu kaze! Samo jedan magarac zvani Voja moze da sudi i polemise na ovakav nacin! Sram te bilo, necoveku!

  • anubisbg Vreme: 27.11.2014 19:16h

    a sto se tice Emily (sa Y ) ...nije dovoljno samo plakati...to nije resenje jer ce se jos mnogo suza proliti za mnogo druge dece...Da li ti emiliy smatras da je neko trebao da mu kaze da bez vozacke i pijan ne sme da vozi kola?Jedna maloletna devojka je poginula zato sto tom dobrom decku koji je vozio niko nije rekao da ne sme pijan i bez dozvole da vozi.Zbog njega su tri zivota ugasena i za to su direktno odgovorni njegovi roditelji !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP