Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

OSUĐEN

Osam godina za četiri žrtve!

Autor: Ekipa Alo! | 27.12.2012 - 07:02:00h | Komentara: 0

Predrag Bojanić (34) iz Pančeva osuđen je juče na osam godina zatvora zbog izazivanja teške saobraćajne nesreće na Pančevačkom putu, u kojoj su poginule sestre Milena i Ljiljana Rusov, kao i Jadranka Jović i Predrag Fuštić.

Bojanić

Bojanić

Sudsko veće Višeg suda utvrdilo je da je brzina bila veća od dozvoljene, da je Bojanić prošao kroz crveno svetlo i da je bio pijan, a kao olakšavajuća okolnost prilikom izricanja presude uzeto mu je u obzir to što dosada nije bio krivično osuđivan i što je porodični čovek.

Tužilac Višeg suda i advokati porodica Fuštić, Rusov i Jović tražili su juče maksimalnu zatvorsku kaznu i doživotno oduzimanje dozvole za Bojanića, dok je Bojanićev advokat Vuk Tufegdžić rekao da se nesreća dogodila, da se Bojanić kaje i da mu treba suditi za nesreću. Sam Bojanić je rekao da se kaje, da moli sve da mu oproste i da je u zatvoru stalno pod lekovima i sedativima.

Sestre Rusov

Sestre Rusov

Da podsetimo, nesreća se dogodila 3. marta oko ponoći, kada je Bojanić vozeći velikom brzinom od Pančeva ka Beogradu naleteo na „jugo“ koji se u tom trenutku iz bočne ulice kod firme „Progres“ uključio na Pančevački put. Pored Bojanića, u BMW-u su bile sestre Milena i Ljiljana Rusov, kao i Jadranka Jović. Vozač „juga“ Predrag Fuštić je kasnije i pored napora lekara podlegao povredama.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP