Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

TEŠKA NESREĆA

Osam povređenih u saobraćajnom udesu u Kosovskoj Mitrovici

Autor: Tanjug | 31.05.2013 - 12:21:00h | Komentara: 0

U saobraćajnoj nesreći koja se zbog neprilagođene brzine dogodila rano jutros u Kosovskoj Mitrovici povređeno je osam osoba, a najteže jedna ženska osoba koja je transportovana na lečenje u Kragujevac.

Načelnica mitrovičke bolnice dr Danica Radomirović rekla je Tanjugu da je na intezivnoj nezi muškarac čije zdravstveno stanje je sada stabilno, a ima teže povrede glave, nosa i rebara. 

Pokrivalica saobraćajka

Povređeno je osmoro ljudi | Foto: NN

Četiri osobe su hospitalizovane na hiruškom odeljenju zbog povreda u predelu glave i tela oni su za sada takođe stabilno, rekla je Radomirovićeva. 

Načelnik hirurgije u bolnici u Kosovskoj Mitrovici dr Radimir Janković izjavio je Tanjugu da je teško povređena devojka koja je transportovana za Kragujevac jer ima povredu mozga i moždanog stabla. 
Jankovića je naveo da se nada će oporavak teže povređenog pacijenta koji je na intenzivnoj nezi biti brz i dobar i napomenuo da su ostali pacijenti dobro, kao i da se u njihovim slučajevima ne radi o teškim povredama. 
Načelnica bolnice u Kosovskoj Mitrovici kazala je da su dve osobe iz ove saobraćajke nakon ukazane lekarske pomoći puštene odmah na kućno lečenje. 
Na centralnoj gradskoj ulici i jutros su se mogli videti dva putnička automobila koja su oštećena u sudaru, a u jednom od njih mogli su se videti i tragovi krvi. 
Vozila su uklonjena nešto pre podne sa mesta događaja, a u njima su rano jutros uglavnom bili student koji su se vraćali za Zvečan iz provoda u Kosovskoj Mitrovici. 
Zamenik regionalnog direktora kosovske policiije Ergin Medić izjavio je Tanjugu da je do saobraćajne nesreće došlo rano jutros oko 4:20 časova u ulici Kralja Petra Prvog u severnom delu Kosovske Mitrovice. 
Uzrok ove teške saobraćajne nesreće je neprilagođena brzina i nepoštovanje saobraćajnih propisa, kazao je Medić. 
Jedno od dva vozila koja su učestvovala u ovoj saobraćajki je nepropisno ušlo u raskrsnicu usled čega je došlo do sudara, dodao je Medić pozivajući se na preliminarne rezultate policijskog uviđaja. 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP