Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

PRVA NOĆ PRAVOSLAVNE GODINE IMA ŽRTVU

Pešak poginuo na auto-putu! Više osoba ubodeno nožem!

Autor: Tanjug | 14.01.2014 - 08:22:00h | Komentara: 1

Tokom noći i jutra u Beogradu su se dogodila dva saobraćajna udesa u kojima je jedna osoba kao pešak poginula, a četiri povređene, jedno lice je ubodeno nožem, a u tuči povređene su tri osobe, izjavila je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Muškarac star oko 50 godina je kao pešak oko 21.40 časova na Novosadskom autoputu zadobio povrede koje su nespojive sa životom i konstatovana je njegova smrt, rekla je Macura.

Četiri osobe su povređene u udesu, koji se dogodio oko 22.15 časova u Ulici Jurija Gagarina, istakla je portparol Hitne pomoći.

U Nišu četvoro izbodeno nožem

 U Nišu su četiri mladića od oko 18 godina ubodeni nožem, ali nije bilo težih povreda, rečeno je jutros agenciji Beta u gradskoj službi Hitne pomoći.

U ulici Cara Konstantina  muškarac je nožem povredio  četiri mladića, koji su zbog povreda u predelu stomaka prebačeni u Urgentnicentar.

Kod Pravnog fakulteta lakše je povređena devojka.

Tokom noći, bilo je 116 intervencija, od čega više zbog tuča, a ekipi Hitne pomoći najviše su se javljali kardio-vaskularni bolesnici.


Muškarac, vozač, star 31 godinu, dve ženske osobe stare po 29 godina i mladić star 21 godinu zadobili su povrede glave, rekla je Macura i dodala da su povređeni prevezeni u Urgentni centar.

Hitnoj pomoći je oko 02.15 časova javljeno da je u Ulici Triše Kaclerovića 27 jedna osoba ubodena nožem, ali se pacijent pre dolaska lekara udaljio sa lica mesta, rekla je Macura.

Tri osobe su povređene u tuči rano jutros oko 04.45 časova kod okretnice tramvaja na liniji 3 u Rakovici, istakla je portparol Hitne pomoći.

Mladić star 25 godina zadobio je povredu staklom, leve nadlaktice dužine oko 10 centimetara, muškarac star oko 30 godina posekotinu desne šake, a muška osoba stara oko 30 godina ujedena je za prst, rekla je Macura i dodala da su povređeni prevezeni u Institut na Banjici.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 98 intervencija od kojih 22 na javnim mestima, a za protekla 24 sata ukupno 222 od kojih 77 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Pomoć lekara su tokom noći najčešće tražili kardiovaskularni bolesnici i astmatičari, navela je Macura.

Portparol Hitne pomoći je savetovala uzimanje vitamina, čajeva, doručka, adekvatno oblačenje i oprez u saobraćaju, kao i otrežnjenje onima koji su bili alkoholisani.
Poslednji komentari
  • Neša Vreme: 14.01.2014 10:37h

    Uvek se setim Radovana III , kada mu žena Rumenka kaže: U tvom selu je sada blato do kolena i seljaci se bodu noževima! A to beše pre više od trideset godina!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP