Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

BEOGRAD

Pet nesreća tokom
noći, jedna osoba poginula

Autor: Tanjug | 08.12.2012 - 09:10:00h | Komentara: 0

U Beogradu se tokom noći dogodilo pet saobraćajnih nesreća u kojima je jedna osoba poginula kada je ispala iz voza, jedna je teže povređena, a dve lakše, kao i požar u kom nije bilo povređenih, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Muškarac star oko 35 godina poginuo je oko 19.20 na Novom Beogradu oko 250 metara od stanice Tošin bunar, kada je iskočio iz voza, rekla je Macura, ističući da je osoba zadobila teške povrede i da su lekarske ekipe pokušale da je ožive, ali da je konstatovana smrt u 19.50.

Voz

Muškarac (35) iskočio iz voza i poginuo | Foto ilustracija: foter.com

Oko 23.30 u Bulevaru Oslobođenja kod Franša muškarac (79) pešak zadobio je tešku povredu glave i bez svesti je prevezen na reanimaciju Urgentnog centar. Oko 4.15 na uglu Porečke i Despota Stefana muška osoba (20) zadobila je povredu oba kolena i prevezena je u Urgentni centar, dok u nesreći oko 4.20 na uglu Dobračine i Braće Jugovića nije bilo povređenih.
Oko pet sati, u udesu na autoputu ka gradu kod Autokomande prevrnuo se kamion, a muškarac (35) zadobio je povredu desne strane grudnog koša i prevezen je u Urgentni centar.
Macura je istakla da je oko 1.05 javljeno da je izbio požar u Resniku, na adresi Gajski put 37, ali da nije bilo povređenih.
Lekari Hitne pomoći su tokom noći obavili ukupno 144 intervencije, od kojih su 33 bile na javnom mestu, dok su za 24 sata obavljene 293 intervencije, od kojih 91 na javnom mestu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP