Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

STRAVIČNO!

Petoro povređenih u jezivom udesu u Kuršumliji! (FOTO)

Autor: LJ. M. | 18.08.2013 - 16:46:00h | Komentara: 1

Četiri osobe zadobile su lakše, a jedna teže povrede u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u kuršumlijskom naselju Rasadnik. U sudaru su učestvovala tri putnička vozila, a lakše povrede su zadobili Ž.S. (42) , M.K. ( 34) , V.M. ( 23) i D.M. ( 30) iz Kuršumlije, kao i jedna osoba koja je zadobila ogrebotine i ona je puštena kući.

M. K. je zbog povrede kičme prebačen na lečenje u niški Klinički centar, a ostali su zbrinuti na Odeljenje urgentne medicine u Prokuplju.

Jeziva scena sa mesta nesreće

Jeziva scena sa mesta nesreće | Foto: Ljubiša Mitić

 Iako je uviđaj još uvek u toku, nezvanično saznajemo da je do sudara došlo kada su se dva automobila kretala iz pravca centra grada ka naselju Rasadnik i sudarili se sa mazdom koja se kretala iz suprotnog pravca. 

Povređeno je pet osoba

Povređeno je pet osoba | Foto: Ljubiša Mitić

 Još uvek nisu poznati detalji kako je do ovog sudara došlo , ali se pretpostavlja da je najverovatnije uzrok ove nesreće velika brzina. Ovo je druga saobraćajka za samo nekoliko dana u kojoj na sreću nije bilo nastradalih, ali u kojoj je više osoba teže i lakše povređeno. Prošle nedelje je na magistralnom putu Niš – Priština kod sela Kondželj na izlalzu iz Prokuplja ka Kuršumliji, u udesu dva automobila povređeno sedam osoba od kojih troje dece i jedna trudnica.
Poslednji komentari
  • Alisa u zemlji belosvetskog cuda Vreme: 22.08.2013 06:50h

    Nazalost,svedoci smo cestih tragicnih desavanja na nasim saobracajnicama prouzrokovanih tzv. ljudskim faktorom,ali...Dok relevantni subjekti (ne)bezbednosti u saobracaju i imaju dana na pretek da povremeno za "okruglim" stolovima jalovo polemisu o nacinu smanjenja sve veceg broja nastradalih,nastradali ih nemaju,Nazalost,najcesce im je i-poslednji!Za razliku od potonjeg bla,bla,bla ,,,zaklinjanja da se "nikada,ama bas nikada slicna tragedija ne dogodi",prevencija (sta to bese?) je,ipak,bezbolnije i razumnije resenje.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP