Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ISPOVEST ŽENE SLOBODANA BAJIĆA (73), KOGA JE AUTOMOBILOM USMRTILA VODITELJKA RTS-A

„PETRA MI OKREĆE DUPE,
ni saučešće da mi izjavi!“

Autor: D. ĆURUVIJA | 16.05.2013 - 16:56:00h | Komentara: 15

“Goniću Petru Cvijić dok sam živa ako je sud ne osudi po zakonu! Ponaša se kao da je mačku ubila, a ne čoveka! Očekivala sam da će mi prići u sudu i izjaviti saučešće, a ona meni, staroj ženi, u sudu dupe okreće! Gde joj je duša i vaspitanje? Ja ću mog supruga do groba žaliti, ali ona će ga na duši nositi”, ogorčeno za “Alo!” kaže Vasiljka Bajić (80), supruga Slobodana Bajića (73), kojeg je 9. januara prošle godine u Vodovodskoj ulici u Beogradu automobilom “opel korsa” usmrtila voditeljka RTS-a (35).

Vasiljka Bajić

Vasiljka Bajić | Foto: Nebojša Marković

„Goniću Petru Cvijić dok sam živa ako je sud ne osudi po zakonu! Ponaša se kao da je mačku ubila, a ne čoveka!“, kaže Vasiljka Bajić (80)

Vasiljka je ogorčena i na prekjučerašnji iskaz veštaka saobraćajne struke, koji je za razliku od optužnice izjavio da je voditeljka njenog supruga udarila van pešačkog prelaza.

- Lažu svi! Iz aviona se to vidi! Nisam pismena, ali nisam ni luda! Ona je najpre izjavila da je mog muža udarila na pešačkom, a sad priča drugačije. Moj Slobo nikad nije prelazio ulicu van pešačkog prelaza. Nije bio ni ćorav, ni gluv, ni retardiran. Bio je ljudina od metar i devedeset i imao je 106 kila. Kako onda nije mogla da ga na vreme vidi? I nije tačno, kao što kaže, da je nosio kapu tog dana! Meni je tog dana policija dala neku žensku kapu i ja sam je bacila u kontejner. A sad se po toj kapi ravnaju gde je bio moj muž kada ga je Petra udarila. Veštaci preko satelita (mape) gledaju gde ga je udarila, a ne izlaze na lice mesta - priča ozlojeđena Slobodanova udovica.

Vasiljka Bajić

Ostala fotografija za uspomenu: Slobodan i Vasiljka Bajić

Kaže da joj je posebno krivo što Petra posle nesreće nije došla lično da joj izjavi saučešće.

- Zvala je ona prvog dana nas kući i mom sinu ili unuku izjavila saučešće. Rekla je i da će doći, ali nije. Nazvao nas je neki muškarac, koji se predstavio kao njen mladić ili verenik i rekao nekom od mojih da ona ne može da dođe. Samo da je došla i rekla: “Bako, đavole, ja sam ga ubila”, oprostila bih joj i pustila da joj sud kaže svoje. Ovako neću dozvoliti da dobije uslovnu kaznu ni da da nosi narukvicu u kućnom zatvoru. Nemam para, ali ako je sud pošteno ne osudi, ja ću je lično tužiti! - kaže Vasiljka Bajić.

Petra Cvijić

Arogancija s naočarima: Petra Cvijić | Foto: Nebojša Marković

Lobanja pukla na dva dela
“Moj suprug je tog dana iz Železnika otišao da plati račun za telefon i rekao je da će ići malo da prošeta. Taj dan mu je bio rođendan. Kasnije me je nazvao neki čovek, a onda i policija i rekli mi da su ga udarila kola. Otišli smo na Urgentni centar, ali njemu je jedno oko bilo zatvoreno i jedva je disao. Jaukao je. Osam rebara mu je bilo polomljeno, a lobanja mu je pukla na dva dela. Nije bilo šanse da preživi”, rekla je za “Alo!” Vasiljka Bajić.

Poslednji komentari
  • Daca Vreme: 16.05.2013 17:47h

    Bio on na pesackom ili ne, duznost vozaca je uvek da ukoliko je zaustavljen autobus, ispred njega ne zaobilazi ga, ili nasuprot tj u drugoj traci da maksimalno uspori voznju, a ona da je isla 50 km covek bi bio ziv, mozda sa povredama ali ipak ziv, i da je ona obican gradjanin odavno bi bila kaznjena! |Ovo znam jer je porodicni prijatelj imao slicnu nesrecu pre par godina, ali hvala Bogu nije bilo nasradalih, a njemu je bila oduyeta vozacka i snosio je troskove lecenja devojcice koja je istrcala iza autobusa u suprotnu traku.

  • Mirko Vreme: 16.05.2013 17:49h

    Imam utisak da mediji vode hajku protiv Petre. Svaki njen pokret se tendenciozno tumaci na pogresan nacin, pa cak i naocare su odraz drskosti,a mozda su skrivanje suzavih ociju od nespavanja. Mediji zapostavljaju MNOGO slucajeva stradale dece i mladih, od strabne stalno bahatih, pijanih i vec osudjivanih vozaca, te slucajeve i ne pominju. Valjda se zna, ko se sme ovako prozzivati,a ko ne sme.Ne sme brat Haskog optuzenika, koji je 2005god. ubio devojku, a nikada osudjen, ne smeju fudbaleri, koji ubiju kolima....

  • bane Vreme: 16.05.2013 17:59h

    osudi te je posteno a ne zato sto je jaka licnost i sto potplacuje,sramota!

  • vera Vreme: 16.05.2013 18:41h

    JA STVARNO NE MOGU DA SHVATIM UDOVICU, STA TREBA DARADI PETRA POSLE ONAKO RUZNIH IZJAVA U NOVINE OD STRANE UDOVICE, ODELO NE CINI COVEKA, PA TAKO NI UDOVICA NIKAD NECE BITI NA NIVOU KULTURE PETRE CVIJIC. OVO SAM IZJAVILA POSTO SAM RADILA ZAJEDNO U MLINSKO PEKARSKOJ INDUSTRIJI SA BACNIM PAROM

  • nedjo Vreme: 16.05.2013 19:18h

    teske prilike i teske reci

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP