Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

MILOŠ RAVIĆ (18) IZ KRAGUJEVCA POGINUO NA LOKALNOM PUTU U NASELJU BALJKOVAC

Podleteo pod kombajn na 200 metara od kuće

Autor: Biljana Nenković | 11.07.2014 - 07:02:00h | Komentara: 4

Miloš Ravić (18) iz Kragujevca poginuo je preksinoć u stravičnom sudaru kada je svojim „golfom“ podleteo pod kombajn na lokalnom putu u naselju Baljkovac u Brđanskoj ulici. Nesrećni mladić poginuo je na svega 200 metara od svoje porodične kuće, veče uoči odlaska na more. Njegov automobil bukvalno je ceo podleteo pod tešku mašinu, a vatrogaci i komšije su više od pet sati izvlačili smrskani „golf“.

Vatrogaci i  komšije su  više od pet  sati izvlačili  smrskani „golf“

Vatrogaci i komšije su više od pet sati izvlačili smrskani „golf“ | Foto: Biljana Nenković

Policija je saopštila da je tinejdžer ostao na mestu mrtav nakon sudara „golfa“ i kombajna u sredu uveče oko 23 sata. Za volanom kombajna bio je N. A. (41) kome je u ovom stravičnom sudaru povređena noga.

Miloš  Ravić (18)

Miloš Ravić (18) | Foto: Biljana Nenković

Šiljci su se zarili svuda

Komšija Zoran Milosavljević ispred čije kuće se dogodila tragedija kaže da ga je te večeri probudio snažan prasak. Kada je izašao na put video je da se „golf“ bukvalno zavukao ispod prednjih točkova kombajna i podigao ga.
- Pet sati su vatrogasci pokušavali da odlepe auto od kombajna. Šiljci su se zarili svuda. Oko četiri ujutru izvukli su njegovo telo kroz gepek - kaže Zoran.

- Bio je sa drugovima u školskom dvorištu. Pošli su kod Miloša kući da se spremaju za odlazak u Grčku. Sinoć je trebalo da krenu na more. Drug je svojim kolima skrenuo na sporedni put koji vodi do naše kuće, a Miloš je nastavio pravo. Zašto niko ne zna... Posle nekoliko sekundi začuo se stravičan tresak. Ne mogu da izbijem iz glave tu scenu kada su ga izvukli - kaže uplakana Miloševa rođaka koju smo zatekli u porodičnoj kući Ravića.

Otac Dragoš je otišao da sprema sahranu za sina koji će biti pokopan u subotu na lokalnom groblju u Brđan mali, koje se nalazi na stotinak metara i od mesta nesreće i od njegove kuće. U Baljkovcu očekuju i dolazak Miloševe majke i sestre koje žive u Nemačkoj.

Kombajn

Kombajn | Foto: Biljana Nenković


Na lokalnom putu od naselja Beloševac do Baljkovca, gde se dogodila tragedija i juče su po asfaltu bili razbacani delovi auomobila, srča i razliveno ulje. Pored puta je stajao kombajn Tomislava Arsenijevića. On kaže da je njegov sin vozio mašinu vraćajući se sa vršidbe. Skrhan je zbog nesreće. Pretpostavlja se da nesrećni mladić nije mogao da savlada krivinu na putu.

Poruka na Fejsbuku


Miloš je prošle godine završio Politehničku školu u Kragujevcu. Niko od njegove rodbine ne shvata zašto je propustio da skrene na sporedni put koji je vodio ka kući, već je nastavio pravo. Na Fejsbuku se poslednji put oglasio dan pre tragične smrti kada je napisao: „Svakoj sreći presudi neko treći“.

Poslednji komentari
  • jov Vreme: 11.07.2014 08:38h

    žalosno je ovo što se događa. nisam dozvolio godinama deci da sami voze. vidim roditelji puštaju decu. 18 godina, vozi sam.

  • Dex Vreme: 11.07.2014 17:30h

    Verovatno je i 200 na sat išao!

  • Stex Vreme: 12.07.2014 00:24h

    Ali ne zaboravi da je podleteo pod kombajn, jos jednom kombajn! Vozim motor i po seoskim putevima, stalno mi se dogadja da mi izleti traktor bez ijednog jedinog svetla na njemu. Nikakvi obelezivac, nikakva signalizacija. A kad ga vidis obicno je vec kasno. A to je slucaj i sa kombajnom koji ima farove ispred, ali ni jedno stop svetlo iza.

  • ivan Vreme: 12.07.2014 10:50h

    a dali je kombajn bio osvetljen, dali je imao urednu signalizaciju? na putevima imamo sve vise neosvetljenih traktora sa prikolicom I ostalim prikljucnim masinama koji se krecu kasno ovuce I na taj nacin ugrozavaju I njihove zivote I zivote drugih vozaca, da napricamo o pokazivacima pravca I ostalom koje I ako imaju ne koriste, ma I ne okrenu se prilikom skretanja da vide dali je neko zapoceo obilazenje.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP